ZA-V Profis Control – Gépspecifikus AmaSpread 2 kezelőszámítógéppel

Modern kialakítás intuitív kezelhetőséggel
Az AmaSpread 2 egységgel az AMAZONE egy intuitív módon kezelhető terminált kínál a ZA-V Profis Control mérleges műtrágyaszóróhoz. Az egyszerű kezelési struktúra a nagy kontrasztú 4,3 hüvelykes színes kijelzővel kombinálva magas szintű kezelési kényelmet garantál. A mennyiségadagolás és a szóráshatárolás minden fontos funkciója háttérvilágítással ellátott komfortgombok révén közvetlenül vezérelhető. Így a szórás közbeni egykezes kezelés nem jelent problémát.

Akár tíz különböző műtrágya szóróanyag-specifikus beállításai tárolhatók és bármikor előhívhatók. Ezenkívül a kijuttatott mennyiség, a megművelt terület és a munkaidő is rögzítésre kerül, amik alapján a felhasználó könnyedén dokumentálhatja a munkáját.

Az AmaSpread 2 a haladási sebességtől függő mennyiségszabályozás mellett többek között lehetővé teszi akár hat szakasz kapcsolását és a Profis mérlegrendszer használatát is. Ezenkívül a műtrágya mennyisége gyorsan a szántóföldi körülményekhez igazítható. A terminál a 200 Hz-es mérlegrendszernek hála pontos mennyiségszabályozásra is lehetőséget ad. 

A Limiter V+ szóráshatároló segítségével a kezelő a traktor vezetőfülkéjéből való kiszállás nélkül válthat át mezsgye-, határ- és árokszórás között a határhelyzetnek megfelelően. Az opcionális üres állapot érzékelők az AmaSpread 2 egységen keresztül tudnak figyelmeztetni, ha a tartály kiürült. A kezelőszámítógép kínálta lehetőségeket a munkavilágítás integrálása teszi teljessé.


Előnyök

  • A szórásmennyiség haladási sebességtől függő szabályozása 
  • Mérlegelési funkciók integrálása a pontos mennyiségszabályozásért 
  • Kényelmes elektromos kezelés és a kiszórási mennyiség beállítása a traktorfülkéből 
  • Akár hat szakasz kapcsolása 
  • A Limiter automatikus pozicionálása mennyiségcsökkentéssel kombinálva mezsgye-, határ- és árokszóráshoz 
  • Egyszerű kezelés sokszintes menükben történő navigáció nélkül


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.