Fókuszban a pontos műtrágyaszórás

Eddig a kombinált műtrágyaszóró kifejezés olyan gépeket takart, amelyeknél egy szállítószalag vagy ásványi műtrágyát vagy meszet adagolt két szórótárcsához. De a kombinált műtrágyaszórót kereső vásárlók körében is egyre nagyobb az igény a maximális pontosságra. Az AMAZONE most úgy döntött, hogy új utakat nyit a műtrágya-adagolás területén, és ezt a TS szóró gyakorlatban már bevált precizitásával kombinálja. Az eredmény sok szempontból újszerű. 

Egy, a műtrágyát a tárcsára juttató egyszerű csúszda helyett a ZG-TX gépen külön feladásipont-állítás található. Az opcionális elektromos változatban ez olyan funkciókat tesz lehetővé, mint a HeadlandControl és a Section Control. 

A bevezetőrendszer elfordítása a lehetséges munkaszélességek tág tartományát kínálja Önnek. Csupán 3 szórólapátkészlettel tökéletesen lefedhetők a 15 m és 54 m közötti munkaszélességek.


Előnyök

  • Tökéletes keresztirányú eloszlás akár 54 m-es munkaszélességeknél is 
  • Pontos beállíthatóság 
  • Section Control 16 szakasszal

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…