FlowControl+ automatikus vezérlés

Dolgozzon úgy, mint egy nagy tartállyal


Elektronikus töltésszint-szabályozás
Az FT fronttartály különlegessége abban rejlik, hogy az fronttartály az ISOBUS terminálban elérhető FlowControl+ elektronikus töltésszint-szabályozással 100%-osan a függesztett permetezőgépbe integrálható. A Flow-Control+ technikai alapját a tartályokban elhelyezett két elektronikus szintérzékelő és a két csúcsteljesítményű injektor képezi. Az átviteli teljesítmény mindegyik irányban akár 200 l/min. A permetlé mindig ideálisan homogenizált. 

Az ISOBUS terminál automatikusan vezérli a folyadék körfolyamatot úgy, hogy mindig optimális súlyeloszlás uralkodik. Ezzel megakadályozza a mellső tengely túl korai tehermentesülését. A töltöttségi szinttől függően a fronttartályból a megfelelő időben újra permetlevet szállít, hogy a függesztett permetezőgép sose ürüljön ki a fronttartály előtt. A permetlé eközben mindig homogén marad. 

A kézi vezérléssel arra is van lehetőség, hogy a fronttartályban csak öblítővizet vigyen magával. A Flow-Control+ szivattyú a töltési folyamatot is támogatja, úgyhogy összesen akár 400 l/perc szívóteljesítmény is elérhető.


Komplett, automatizált permetlékör a FlowControl+ segítségével

  1. Kezelőterminál 
  2. Csúcsteljesítményű injektorok 
  3. Injektor-kapcsolószelepek 
  4. Elektronikus töltöttségszint-jelzők 
  5. FlowControl+ szivattyú 150 l/min 
  6. Belső tisztítás 
  7. UF permetlészivattyú 
  8. Permetlévezeték

További linkek

Itt találhat további információkat a növényvédelmi technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.