Catros+ 7003-2TS rövidtárcsa

A Catros+ 03-2 terméktípusokkal az AMAZONE új, összecsukható függesztett rövidtárcsákat mutat be 4, 5, 6 és 7 méteres munkaszélességgel. Ezzel párhuzamosan kapható a TS vontatott változat is, felhajtható futóművel. A Catros ideális választás sekély és intenzív keverést igénylő talajműveléshez. A könnyű vontathatóság nagy haladási sebességekkel kombinálva kiváló területteljesítményt eredményez, alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. A harmadik generáció teljes termékpalettáján a munkaszélesség 2,5 m és 12 m között változik.

Smart Frame rendszer – kényelmes, gyors és precíz
A Smart Frame rendszer intelligens vázkoncepciója különösen felhasználóbarát. A munkamélység-beállítás ezen új formájával a gépet csak egyszer kell a talajjal párhuzamosan beállítani. Ezután a munkamélység a tárcsatartó karok egyszerű elfordításával állítható. Ennek során a tárcsasorok a kerettől távolabbra fordulnak, ami mélyebb munkahelyzetet eredményez. Ennek megfelelően a sekélyebb munkavégzéshez a tárcsák a vázkeret felé fordulnak. A gépváz tehát mindig párhuzamos marad a talajjal, hogy a gép mindig ugyanabban a mélységben műveljen.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.