Cobra 6000 és Cobra 7000

Többfunkciós Cobra – Egy igazi mindenes bármilyen területhez

Nagy teljesítményű! A nagy munkaszélességnek és a még nagyobb munkasebességnek köszönhető nagy teljesítmény lehetővé teszi a hatékony, sekély talajművelést. A lúdtalp alakú kapa nagy átfedése biztosítja a talaj és a szerves anyagok megbízható, teljes felületű vágását.

Rugalmasan használható! Rendkívül rugalmas használat a számos, opcionális eszköznek és felszereltségnek köszönhetően. A kettős borona és az utánfutóhenger közötti gyors váltás lehetővé teszi a sokoldalú munkavégzést, például a mechanikus gyomirtást a késhengerrel, amely különösen alkalmas a szerves anyagok aprítására, valamint a Crushboard simítóval, amely a még hatékonyabb egyengetéssel és rögtöréssel optimálisan készíti elő a magágyat.

Környezetbarát! A mechanikus gyomirtás miatt kevesebb növényvédő szerre van szükség. A víztakarékos talajművelés biztosítja, hogy az apró repedések megszakadjanak, és kevesebb víz párologjon el.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.