Vonórúd | Vonószerkezet | Futómű

Vonórúd

A Cobra gép karcsú vonórúdjának hála a fordulási sugár szántóföldön és közúton egyaránt minimális. Szabadon mozgatható vonórúdjával a Cobra még nehéz terepen is probléma nélkül követi a vontatót munkahelyzetben. Merev és hidraulikus vonórúd választható. A hidraulikus felső összekötőnek hála a gép könnyen emelhető és süllyeszthető. Ezenkívül opcionálisan vontatáserősítő is felszerelhető.

További nformáció + Kevesebb információ -
Anhängung für jeden Traktor (1) UL_ANHAENGUNG_78102219_d1_210813

Vonószerkezet minden traktorhoz

A Cobra sokféle függesztett és vontatott kiviteli változatban kapható, aminek hála a gép bármely traktorral összekapcsolható. A karimás megoldás lehetővé teszi a felfüggesztés egyszerű és gyors átcsavarozását. Az alsó függesztőkaros vonószerkezetnél ezenkívül a függesztési kategória is gyorsan megváltoztatható.

Ehhez mindössze a rögzítőcsapokat kell kicserélni. Így minden traktorhoz kiválasztható a megfelelő vonószerkezet, legyen szó 3, 4N, K700 alsó függesztőkaros vonószerkezetről, különböző vonószemekről vagy K80 golyós vonófejről.

További nformáció + Kevesebb információ -
Fahrwerk (2) Cobra7000-2TX_Claas_d0_kw_DJI_0804_d1_220321

Futómű

Fordulókban kompakt – közúton kényelmes


 

Fahrwerk (1) Cobra7000-2TX_JohnDeere_d0_nr_DJI_0362_d1_220321
Gyors és szűk kanyarok a fordulókban

Nagy kerekeinek (550/45-22,5) köszönhetően az integrált TX középső futómű alacsony talajnyomást biztosít a szántóföldön. Kompakt kialakításának és a futómű központi elrendezésének hála a szűk kanyarok sem jelentenek problémát a fordulókban. Az optimális súlyeloszlás emellett kényelmes közúti szállítást is biztosít akár 40 km/h sebességig.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.