Mélységvezetés

Exakte Tiefenführung (1) Cobra_Arbeitstiefenverstellung_gesamt_liob_816_Fahrwerk_oben_groß_d1_220321

Pontos mélységtartás

A Cobra gépnél a mélységtartásról a tömörítő henger és a nagy támasztókerekek gondoskodnak. Ezek a kapasorba vannak építve, hogy gépet még jobban a talajviszonyokhoz lehessen igazítani. Hogy a támasztókerekek és a tömörítő henger közötti kapcsolat mindig pontosan azonos legyen, egy kapcsolórúd mechanikus kapcsolatot létesít az egységek között.

Tömörítő henger nélküli munkavégzéskor a mélységtartást az első támasztókerekek mellett a szállítókerek végzik. Különleges jellemző, hogy a szállítókerekek mögött kapák találhatók, amelyek ilyenkor ismét fellazítják a futómű nyomát. Tömörítő hengeren végzett munka során a futómű teljesen fel van emelve.

Exakte Tiefenführung (2) Cobra_Arbeitstiefenverstellung_gesamt_li_65_818_Fahrwerk_abgestellt_groß_d1_220321


További nformáció + Kevesebb információ -
Walzenführung (1)Cobra_Parallelogramm_Heckwerkzeuge_862_d1_220321

Mélységvezetés tömörítő hengeren

A paralelogramma-vezetésű tömörítő hengernek köszönhetően a talajnyomás még dupla hengerek felszerelése esetén is állítható. Mivel az egyengetőegység közvetlen kapcsolatban áll a hengerrel, ott nincs szükség időigényes igazításra a munkamélység-beállítás után.

További nformáció + Kevesebb információ -
Arbeitstiefeneinstellung aus der Kabine (1) Cobra_voli_Arbeitstiefenanzeige_836_d1_220321

Munkamélység-beállítás a vezetőfülkéből

A mélységtartó elemek közötti összekötő rúd arról gondoskodik, hogy egyforma legyen a beállítás a gép elejénél és hátuljánál. A munkamélység fokozatmentesen állítható a traktorfülkéből, így a táblán belül változó körülményekre egyénileg lehet reagálni. A vezetőt egy könnyedén leolvasható skála tájékoztatja. A munkamélység-beállítás mechanikus módon is történhet. Erre a célra minden támasztókeréknél található egy orsó.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.