Szórókeret-vezetés: Maximális kényelemmel és még több precizitással

Pantera_4502_d0_kw_4360_rdax_170x125.jpg

AutoLift – a komfortos forduló-automatika
Az AutoLift automatikus szórókeret-kiemeléssel (szériafelszereltség) a szórókeret a gép minden kikapcsolásakor a kívánt magasságba emelkedik.


DistanceControl vagy ContourControl? Döntsön Ön!
A DistanceControl és ContourControl automatikus szórókeret-vezetésekkel az AMAZONE minden igényhez megfelelő megoldást kínál. A DistanceControl teljesen automatikus szórókeret-vezetéssel a gépre bízhatja permetező szórókeretének vezetését.

A ContourControl innovatív szórókeret-vezetéssel az AMAZONE egy csúcstechnológiájú megoldást mutat be, különösen a nehéz talajkörülmények között dolgozó ügyfelek számára. A ContourControl vezérléssel kiemelkedő pontosságot érhet el nagy munkasebességek mellett is.

A permetezés indításakor újra visszasüllyed a célmagasságba. Ez csökkenti a szórókeret sérülésének veszélyét a fordulókban.


  • A szórókeret automatikus leeresztése a GPS-Switch alkalmazásban
    A kezelő terminál GPS-Switch alkalmazásában a szórókeret süllyesztése már a nem kezelt terület elérése előtt megkezdhető. Ezáltal a szórókeret a fúvókák bekapcsolásakor már munkamagasságban áll. Ennek feltétele, hogy a GPS-Switch-ben legyen megadva szántóföld határ, valamint egy AMAZONE ISOBUS terminál.


  1. Munkamagasság
  2. Fordulómagasság