20210908_header_Agritechnica

Innovációs

A professzionális mezőgazdaság és az agrártechnológia napjainkban nagy kihívásokkal néz szembe. A mezőgazdaságnak egyrészt jó minőségű élelmiszereket kell termelnie a világ növekvő népességének táplálásához. Másrészt egyre csökkennek azok a szántóterületek, amelyeken élelmiszert lehet termelni. Ezt tovább súlyosbítja a szélsőséges időjárási viszonyokkal járó éghajlatváltozás.

Az értékes erőforrások megőrzése és a felhasznált inputanyagok fenntartható csökkentése

Az erőforrások megtakarítása mellett természetesen a felhasznált anyagok optimális alkalmazása is hatalmas jelentőséggel bír. Ugyanakkor fontos a biológiai sokféleség növelése annak érdekében, hogy fenntartható jövőt biztosítsunk a következő generációk számára.

Nagyobb pontosság a nagy terméshozam, fenntarthatóság és költséghatékonyság érdekében

A mezőgazdaság és az AMAZONE fő célkitűzése tehát az, hogy fenntartható módszerekkel nagy terméshozamot érjünk el hektáronként. Ezért a termesztési folyamatok hatékonyságát különösen digitalizálással és automatizálással kell javítani, és a lehető legprecízebben kell a növényeket kezelni. Ezzel együtt a vetés, a műtrágyázás és a növényvédelmi technológia pontosságának tovább kell növekednie, hogy a munkát egyre inkább a részterületen lehessen végezni, és a jövőben a hangsúly egyre inkább az egyes növényekre irányuljon.

Az AMAZONE szeretne innovatív megoldásokkal hozzájárulni a világ élelmiszer-ellátásához, és olyan ötletekkel szeretné segíteni a gazdákat és a bérvállalkozókat, amelyekkel még fenntarthatóbb módon végezhetik tevékenységüket.

Az „Intelligens növénytermesztés” specialistájaként pozitív várakozással tekintünk az Agritechnica elé és szeretettel meghívjuk Önt a 9-es csarnokban található standunkra. Várjuk látogatását! GO for Innovation!

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

A 2024-es év újdonságai

Ismerje meg újdonságainkat és innovációinkat a talajművelés, a vetéstechnika, a műtrágyaszórási technológia, a növényvédelem, az elektronika és az automatizált és autonóm munkavégzés terén.