Bemutatók & vásárlás

DirectInject közvetlen befecskendezés

DirectInject közvetlen befecskendezés: A permetszer munkavégzés közbeni gyors, flexibilis és szükség szerinti hozzákeverése.

A legnagyobb ütőerő és precizitás egy tengelyen

Az új méret: Amazone UX Super vontatott szántóföldi permetezőgép akár 9 000 literes tényleges tartálytérfogattal és 42 m munkaszélességgel
Az Amazone a 8000 l tényleges tartálytérfogatú UX 7601 Super és a 9000 l tényleges tartálytérfogatú UX 8601 Super csúcsteljesítményű típussal bővíti az UX vontatott szántóföldi permetezőgép családot. Az Amazone gépek kompakt kialakítását következetesen továbbvivő új modellek a 9000 literig terjedő tartálytérfogatot és 42...

AMAZONE Tyrok 400 félig függesztett váltvaforgató eke

Új Tyrok ekéjével az AMAZONE egyedülálló előnyöket kínál az Ön gazdasága számára. Az új SpeedBlade ekefejnek hála maximális sebesség érhető el minimális kopás mellett. Emellett az új stabil gerendely állandó munkamélységet szavatol a teljes munkaszélességben. Az új Tyrok ekével az AMAZONE minden gazdaságnak optimális megoldást kínál, a legkülönbözőbb igényekhez.

Új X-Cutter-Disc a rendkívül sekély talajműveléshez

Az Amazone az új X-Cutter-Disc formájában bővíti a választható szerszámok kínálatát a Catros rövidtárcsához. A hullámprofilos speciális tárcsa a rendkívül sekély talajművelésnél használható. A különleges tárcsaforma teljes felületű, intenzív vágást biztosít, és magas fokú, a felszínhez közeli keverési intenzitásával tűnik ki, mely gyorsabb szárbomlást eredményez. Ezáltal optimális előfeltételek teremthetők a következő növényhez.
A rendkívül sekély talajművelés...

AMAZONE ekék beállítása

Fontos a helyes beállítás! Mivel az ekebeállításokat különösen kényelmesen kell elvégezni, folyamatosan kiváló munkaeredmények érhetők el. Egy optimálisan beállított eke ezen kívül az üzemanyag-fogasztást és a kopást is csökkenti.

demopark ezüstérem az IceTiger téli sószórónak

Az Amazone-t a demopark 2021 szakvásáron demopark-ezüstéremmel tüntették ki az IceTiger téli sószóróért. Az elismert szakértői zsűri így díjazta az új függesztett téli sószórót, mely a só és sólé kijuttatásához az innovatív Smart Precision System rendszerrel van felszerelve.

AMAZONE Cenio 3000 Special függesztett kultivátor lúdtalp alakú csoroszlyával

Az AMAZONE a sekély talajműveléshez a Cenio és a Cenius kultivátorokhoz a C-Mix lúdtalp alakú csoroszlyát kínálja 320 mm szélességgel és 4-10 cm közti munkamélységgel. A 30 cm-es maximélis osztástávolságnál a csoroszlyák között 2 cm átfedés marad, ami minden feltétel mellett teljes felületű vágást biztosít. Emellett a C-Mix lúdtalp alakú csoroszlya rendkívül lapos, így teljesen párhuzamosan fut a talajfelszínnel, ezáltal egyenletesen sekély vágást garantál.

PRECIZITÁS a könnyűszerkezetes gépeknél – UF 01 függesztett szántóföldi permetezőgép

UF 01 – Egyszerre különösen könnyű és rendkívül erős
A kompakt UF 01 függesztett szántóföldi permetezőgépet könnyűszerkezetes stabil konstrukció jellemzi.

AMAZONE CatrosXL 6003-2TS rövidtárcsa késhengerrel

A CatrosXL 6003-2TS rövidtárcsa a késhengerrel kombinálva lehetővé teszi a rendkívül ellenálló tarlómaradékok, pl. kukoricatarló vagy napraforgótarló aprítását, még mielőtt az a következő tárcsasor révén bekeverésre kerülne.