Aktuális helyzetjelentés

A mezőgazdasági gépgyártás viharos és kihívásokkal teli első félévét követően örömmel közlünk Önökkel pozitív híreket. Az instabil ellátási láncok, a geopolitikai feszültségek és a magas infláció okozta folyamatos kihívások ellenére a termelési és ellátási lánc oldalán a helyzet szerencsére valamelyest rendeződött. Tavaszi optimizmusunk sajnos nem vált teljesen valóra, hiszen a mezőgazdaság előtt álló kihívások továbbra is fennállnak. Azonban még mindig van okunk az örömre: két innovatív termékünk ezüstérmet kapott az Agritechnica vásáron. A 2022-es pénzügyi év lenyűgöző számait is bemutattuk a 2023. szeptember 12-i nemzetközi sajtótájékoztatónkon. Az AMAZONE jelentős növekedéssel zárta az évet, és új rekordot elérve 804 millió euróra növelte az összesített forgalmat. Ehhez hozzájárult a stabilan magas, 80% körüli exporthányad, valamint az intenzívebb piacfejlesztés és az új fejlesztések néhány európai országban, valamint Észak-Amerikában. Erre a sikerre nagyon büszkék vagyunk, mert megmutatja, hogy vállalati koncepciónk még a viharos időkben is mennyire ellenálló és rugalmas.

Látogasson meg minket!

AGRITECHNICA 2023. 11. 12. – 18. Hannover, 9-es csarnok | C30-as stand

AMATECHNICA 2024. 05. 23. Hasbergen-Gaste

A díjnyertes innovációkkal kapcsolatos további információkat a www.go2024.net weboldalon és itt találja.

Családi vállalkozásunk mögött erős csapat és 140 éves hagyomány áll. Üzletpolitikánk hosszú távú célkitűzései ezért nagyon fontosak számunkra. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem pihenhetünk a babérjainkon, hanem továbbra is be kell fektetnünk a jövőbe, ezért az elmúlt hónapokban különböző intézkedéseket hoztunk: a szállítási képességünk biztosítása érdekében a Bramsche és Hude/Altmoorhausen üzemekben a csarnokok területének bővítésébe fektettünk be. A minőség javítását célzó intézkedésként Gaste-ben egy új porfestő üzemet helyeztünk üzembe, leeden-i telephelyünkön pedig egy újonnan létrehozott, műhellyel és kiállítással rendelkező használtgép-központban (GMC) fogjuk támogatni a szakkereskedőket. A termékfejlesztés során továbbra is az innovációra és a fenntarthatóságra összpontosítunk. A világ növekvő népességére és a termőterületek folyamatos csökkenésére, valamint a globális éghajlati szélsőségekre való tekintettel modern technológia és digitális lehetőségek biztosításával kívánjuk segíteni mezőgazdaságunkat, hogy továbbra is jövőorientáltak maradhassunk, és kiváló minőségű élelmiszereket termelhessünk.

agritechnica-logo

Az Agritechnica kiállításon az „Ideas for our future” (Ötletek a jövőnkért) elnevezésű, kiemelt kampányunk keretében számos olyan innovációt mutatunk be, amelyek segítenek az értékes erőforrások megőrzésében és megtakarításában. Nagyon várjuk már, hogy megmutathassuk ötleteinket és megoldásainkat Hannoverben, és szeretettel meghívjuk Önt a 9-es csarnokban található standunkhoz!

Christian Dreyer és Dr. Justus Dreyer