SW csőpálcás henger

Az SW csőpálcás henger (átmérő: 520 mm vagy 600 mm) egy egyszerű és kedvező árú, belépő szintű megoldás. Kis tömegének hála a henger különösen jól használható szerényebb emelőerejű traktorokkal. A csőpálcás hengerrel végett visszatömörítés a menetirányra merőlegesen, jó rögtöréssel és nyitott felületi struktúrával történik. A pálcás henger különösen a kisebb kihívást jelentő területeken használható eredményesen, ahol érvényesülhet jó teherbírása és megbízható saját hajtása. Az elfordított elrendezésű csöveknek köszönhetően a gép kiváló stabilitást és üzembiztos működést garantál.
A csőpálcás henger hígtrágyaszóró mögött végzett bedolgozáshoz, illetve hígtrágya-kijuttatás utáni talajműveléshez is tökéletes választást jelent.
A nagyobb henger (átmérő: 600 mm) használatával még tovább javítható a teherbírás és a visszatömörítés. A pálcás hengerek emellett kedvező gördülési viselkedésükkel és csendes járásukkal tűnnek ki. Ezenkívül egy opcionális utánfutó pálca is választható a még tökéletesebb rögtörésért és egyengetésért.

Stabwalze SW

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.