AW Wał zaczepiany

Az AW Wał zaczepiany az AMAZONE univerzálisan használható gépet kínál a tökéletes talajzáráshoz, pl. a magágy előkészítéséhez vagy kifagyott növényállomány hengereléséhez. A tömörítőhenger 12,2 m és 15,4 m között két munkaszélességben érhető el Cambridge gyűrűkkel.

Freisteller AW tömörítőhenger

Az előnyök összesítve

A talajfelület teljes felületű rögtörése és a vetési felület visszatömörítése javítja a vízvezetést a csírák környezetében. Ez optimális kelést és a növényállomány jobb fejlődését biztosítja. A kihullott gabona és a gyomnövények kelése a tarlóhántás után a hengerelés révén lényegesen javul.

Ugyanakkor a talajban levő üregek csökkentésével sikeresen leküzdhetők a csigák is. A tavaszi hengereléssel helyreállítható a megfagyott gabonamaradványok talajzárása. Ezáltal csökkenthetők a fagyok okozta károk. Az AMAZONE Wał zaczepiany 12,2 m és 15,4 m munkaszélességekben és Cambridge gyűrűkkel érhetők el. A hengerszegmensek és a hozzájuk tartozó szabadon mozgó közbenső gyűrűk egymástól függetlenül vannak csapágyazva, ez kiváló öntisztítást és tökéletes talajkövetést biztosít a teljes munkaszélességen. Az így elérhető nagy munkasebességek rendkívüli ütőerőt és alacsony bevetési költségeket eredményeznek. Az AW Wał zaczepiany tarlóhántáshoz, magágykészítéshez vagy kifagyott növényállomány hengereléséhez használható univerzális készülékek a professzionális mezőgazdasági üzemek számára.

  • AW 12200, 12,2 méter munkaszélesség 
  • AW 15400, 15,4 méter munkaszélesség

Termékvideók

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE 12200 vontatott tömörítőhenger
Képernyőkép, 2019.07.08., 09:17:35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítménykalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

Cobra7000-2TX_Claas_d0_kw_DJI_0918_d1_220318 (2)

Mi már tudjuk, és Ön? Tegye próbára gépeinket a saját gazdaságában!

Próbálja ki az aktuális demós gépeink egyikét és győződjön meg a saját szemével az AMAZONE gépek munkaminőségéről! Lehetőség van saját traktorral való tesztelésre is.

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.