A kalibrálási koncepció

Das Kalibrierkonzept (1) Cataya3000special_KE3001super_d0_kw_IMG_6844_d1_170825_CMS

A közvetlenül a vetőmagtartály alatt elhelyezkedő kalibrálóedények a bal oldalról a SmartCenter kezelőközponton keresztül eltávolíthatók. A kétrészes kalibrálóedényeknek köszönhetően a mellékelt összecsukható vödörbe való áttöltés gyors, egyszerű és kényelmes. A kalibrálást követően a kalibrálóedényeket egyszerűen a nyílással lefelé parkolóhelyzetbe kell fordítani.

Az alapfelszereltségként szállított digitális mérleggel a kalibrált mennyiség biztonságosan és pontosan lemérhető. A Cataya Super SmartCenter kezelőközpontjában az alapfelszereltség részét képező eszközökhöz (összecsukható vödör és a digitális mérleg) rendelkezésre álló plusz tárolóhelynek köszönhetően, az eszközök biztonságosan eltárolhatók és közvetlenül kéznél vannak. A Cataya Special esetében az összecsukható vödör és a digitális mérleg biztonságosan a tartályfedélbe van elhelyezve.


„A Cataya új mércét állít fel a leforgatás és a beállítás terén. Itt két szempontot különösen pozitívan kell kiemelni. Minden kézi beállításhoz használható a már említett 19-es hajtókaros kulcs, emellett minden alapbeállítás – pl. a leforgatás, illetve a csoroszlyanyomás, a vetési mélység és magtakaró pálca magasságának beállítása – kényelmes testtartásban a gép bal oldalán történik. Ez szuper!”
(„profi” gyakorlati teszt a Cataya 3000 Super kombinált vetőgéppel · 2018/07)

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.