„Csúcsteljesítmény az optimális vetési időpontban”

„Top-Leistungen zum optimalen Saatzeitpunkt“ (1) Tula_Wozroschdenije

„2011-ben szereztük be az első öt Citan 12000 vetőgépet”, tájékoztat Tschernikow Alexander a „Tula Wozroschdenije” OOO vállalkozás főagronómusa. „Ezekkel a gépekkel akkor olyan jó tapasztalatokat szereztünk, hogy 2012-ben további tizenkét Citan 12001-C vásárlása mellett döntöttünk.”

A „Tula Wozroschdenije” OOO vállalkozás földterületei három orosz területen helyezkednek el, ezek: Tula, Lipezk és Orel. A talajok közepesen és erősen agyagos, kilúgozott feketeföldből állnak. Az évenkénti átlagos csapadékmennyiség 550 – 600 mm. Az üzem 2012-ben több, mint 42 000 ha szántóföldet művelt meg. „10 – 12 km/h vetési sebesség mellett mindegyik Citan vetőgéppel mintegy 160 ha gabona/nap, ill. 200 ha repce/nap területteljesítményt értünk el. Így 2012-ben a tavaszi és őszi szezonban gépenként 3.000 ha feletti területet vetettünk el”, nyugtázza Tschernikow Alexander.

„Ezekkel a gépekkel csúcsteljesítményeket produkálunk az optimális vetési időpontban. Gabonafélék vetésekor egy tartály vetőmag 2 – 2,5 óráig elegendő, mielőtt ismét utána kell tölteni. A RoTeC+-Control csoroszlyák egyidejűleg megbízhatóan a kívánt mélységben helyezik el a vetőmagot. Az elosztás a sorok mentén ugyancsak optimális. Ez biztosítja számunkra a jó és egyenletes kelést.”

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.