A feltöltőcsiga

Befüllschnecke (1) Primera_DMC_9001-2C_d0_kw_P8176473_d1_190109_CMS

Gyors és kényelmes feltöltés

A Primera DMC tartályának vetőmaggal és műtrágyával való feltöltéséhez az AMAZONE hidraulikus hajtású feltöltőcsigát kínál. Használata akár 15 perccel lerövidítheti a feltöltési időt, és ennek megfelelően tovább növelheti a gép munkateljesítményét.

A kettéosztott feltöltőcsiga a gép hátoldalára van felszerelve. A munkához és a szállításhoz az alsó csigaelem a betöltőtölcsérrel együtt gyorsan és egyszerűen felhajtható. A felső szállítócsigán lévő kihajtható csőrnek köszönhetően a vetőmag optimálisan elosztható a tárolóedény teljes szélességében.

Mivel a betöltőtölcsér peremmagassága csupán 70 cm, billenőplatós pótkocsival is feltölthető a feltöltőcsiga. A pótkocsit tolózárral és csőtorkolattal kell felszerelni, hogy a betöltés optimálisan adagolható legyen. Az AMAZONE opcionálisan tehergépjármű-pótkocsira szerelhető kifolyókat is kínál.

A feltöltőcsiga meghajtása és vezérlése a traktor hidraulika-rendszeréről történik. A traktornak legalább 50 l/min hidraulikateljesítményűnek, valamint szabad, nyomásmentes visszafolyásúnak kell lennie.

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.