Airstar rendszer: Precíz adagolóhajtás

SUPER_System Airstar: Präziser Dosierantrieb (1) Centaya3000super_detail_d0_kw_IMG_7302_d1_171030_SUPER

Egyszerű beállítás és kényelmes kalibrálás

  1. ElectricDrive elektromos adagolóhajtás: Az elektromos adagolóhajtást egy tetszőleges ISOBUS terminál szabályozza. A kalibrálás az elektromos hajtás segítségével nagyon kényelmesen elvégezhető. Az elektromos hajtás olyan további funkciókat is kínál, mint pl. a vetőmag előadagolása a terület elején, továbbá a vetőmag mennyiségének növelése vagy csökkentése a munka során. A sebesség megállapításához különböző jelforrások állnak rendelkezésre. A radarérzékelő vagy a GPS-jel mellett a traktor sebesség-jelét is fel lehet használni. Alternatív megoldásként az adagoló és ezzel együtt a vetés alkalmazási térképeken keresztül teljesen automatikusan is vezérelhető.
  2. Gyorsürítés: A vetőmag kiürítése a vetőmagtartályból gyorsan és egyszerűen történik a gyorsürítő segítségével, amely jól hozzáférhetően van elhelyezve a vetőmagtartályon.
  3. Visszamaradó mennyiségek leürítése: A visszamaradó mennyiségek leürítéséhez egy tolózár nyílik ki és a tartály tartalma kiürül a kalibráló edénybe.
  4. Az adagolóhengerek könnyen cserélhetők: Az adagolóhengerek könnyen kicserélhetők a vetőmag-adagolóban. Így mindenfajta vetőmag és vetésmennyiség esetén, még nagy munkasebességek mellett is, biztosított a pontos és kíméletes, kifogástalan hosszanti eloszlású adagolás.


„A terménytípusokhoz való igazítás az adagolóhenger cseréjével lehetséges. A jó hozzáférhetőségnek és az egyszerű kezelésnek köszönhetően ez gyorsan és kényelmesen elvégezhető.”
(„profi” A Centaya 3000 Super menetpróbája 2019/07)

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.