Airstar rendszer: Precíz adagolóhajtás

System Airstar: Präziser Dosierantrieb (SPECIAL) (1) Centaya3000-Special-RoTeC_d0_kw_P9084613_d1_221017_SPECIAL

  1. Elektromos adagolóhajtás: A Centaya Special gép alapfelszereltségéhez tartozó elektromos adagolóhajtás szabályozásáról az AmaTron 4, illetve egy tetszőleges ISOBUS terminál gondoskodik. A kalibrálás az elektromos hajtás segítségével kényelmes és teljesen automatikus. Az elektromos hajtás olyan további funkciókat kínál, mint pl. a vetőmag előadagolása a terület elején, továbbá a vetőmagmennyiség növelése vagy csökkentése a munka során. A Centaya esetében a sebesség megállapításához különböző jelforrások állnak rendelkezésre. A radarérzékelő, az impulzuskerék vagy a GPS-jel mellett a traktor sebességjelét is fel lehet használni.
  2. Gyorsürítés: A vetőmag kiürítése a vetőmagtartályból gyorsan és egyszerűen történik a gyorsürítő segítségével, amely jól hozzáférhetően van elhelyezve a vetőmagtartályon.
  3. Visszamaradó mennyiségek leürítése: A visszamaradó mennyiségek leürítéséhez egy tolózár nyílik ki és a tartály tartalma kiürül a kalibráló edénybe.
  4. Az adagolóhengerek könnyen cserélhetők: Az adagolóhengerek könnyen kicserélhetők a vetőmag-adagolóban. Így mindenfajta vetőmag és vetésmennyiség esetén, még nagy munkasebességek mellett is, biztosított a pontos és kíméletes, kifogástalan hosszanti eloszlású adagolás.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.