Akár három különböző kijuttatási hely

Bis zu drei verschiedene Abgabepunkte (1) Centaya3000-C-Super_d0_kw_P2280788_d1_220809

A TwinTeC duplatárcsás csoroszlyával együtt két különböző vetőmag vagy vetőmag és műtrágya is kijuttatható Double-Shoot eljárás keretében, két különböző kijuttatási helyen. Ennek során az első közeg a TwinTeC-csoroszlyán keresztül a talajba kerül, a második szállított közeg pedig egy külön útvonalon a TwinTeC-csoroszlyánál egy további kivezetéshez továbbítódik, és a mélységhatároló görgő előtt a talajban kerül elhelyezésre. A különválasztott kijuttatásnak köszönhetően például műtrágya juttatható le célzottan a növény teljes körű optimális ellátásához. 

A 400 mm-es RoTeC pro csoroszlya lehetővé teszi két közeg kijuttatását a Single Shoot eljárással. Ebben az esetben az egyedileg adagolt közegek ugyanazon a szállítási útvonalon keresztül együtt továbbítódnak az egytárcsás csoroszlyába egy kijuttatási helyre. Például egy kis mennyiségű műtrágya közvetlenül a mag mellé helyezhető.

Köztes termények vagy apró vetőmagok egyidejű vetéséhez a Centaya-C Super a GreenDrill 200-as köztestermény-vetőgéppel is kombinálható. Ezzel a kombinációval egy harmadik közeg is kijuttatható a talajfelszínre az ütközőtányérokon keresztül. A vetőmag ennek során a 200 literes ráépíthető tartályból közvetlenül a vetőgép mögötti ütközőtányérokhoz kerül.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.