AmaDrill+ kezelő terminál

AmaDrill+

Precíz vetőmagmennyiségek és intuitív kezelés
Az AmaDrill+ a komfortosan kezelhető terminál az AMAZONE vetőgépekhez. Az áttekinthető alak és a képernyő egyértelmű szimbólumai és világos számai nagy komfortot kínálnak. Különösen helyettes sofőrök által való használat és rövid szezonidők esetén előnyös, ha a komplex vetőgépek intuitív kezeléssel vannak felszerelve.

AmaDrill+
Az AmaDrill+ vezérli a gép teljesen elektromos adagolását. A kalibráláshoz elég egy egyszerű gombnyomás. A kalibrálási mennyiség megadása után a rendszer automatikusan jusztírozza magát. Az egyedi előnyei a tábla szélén mutatkoznak meg: Az előadagolási funkció biztonságot nyújt a táblák sarkainak vetésekor. Az elektromos adagolást egy gombnyomással ki lehet kapcsolni, így a például a forduló gyorsan és egyszerűen előmegmunkálható.

Természetesen a modern vetőgépvezérlés szokásos funkciói is lehetségesek: A művelőút-kapcsolásnak, vetőmagmennyiség-távbeállítás, a vetőtengely fúvókabeállításnak, valamint a töltési szint érzékelőjének vetőmagtartályba integrálásának egyszerű beállítása és vezérlése.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.