Ennél gazdaságosabb nem is lehetne! Így vizsgázott a Citan 12001-C a gyakorlatban

Wirtschaftlicher geht’s nicht! (1) Schazk_Zolotaja_Niva_d1_170118

„Nagy vetési teljesítménnyel dolgozunk”

„Műszakonként 100 – 120 ha, szezononként 2 500 ha felett – nincs probléma az új Citan 12001-C gépünkkel”, tájékoztat V. M. Nadeew. V. M.

Nagyejev az Agroterra csoporthoz tartozó orosz agrárvállalkozás, az OOO „Schazk Zolotaja Niva” vezérigazgató-helyettese. Itt félkontinentális klíma uralkodik, és az átlagos csapadékmennyiség évente 450 – 500 mm között van. A múlt évben 10.162 ha-on őszi búzát, 8.169 ha-on napraforgót, és 7.945 ha-on tavaszi káposztarepcét termesztett a vállalkozás.

„Más vetőgépekkel összehasonlítva a Citan számos előnyt biztosít számunkra, mondja a vezérigazgató-helyettes. „Nagy vetési teljesítménnyel dolgozunk. Ezen kívül kevesebb szállítási kapacitás szükséges a vetőmag és a műtrágya utánpótlásához.” V. N. Makarov, az OOO „Schazk Zolotaja Niva” főagronómusa a Citan további előnyeként először is a vetőmagmennyiség és a vetési mélység egyszerű beállítását említi.

Majd: „A tényleges vetőmagmennyiség és vetési mélység talajtípustól függetlenül nagymértékben egyezik a beállított értékekkel. Így a vetést pontosan az előírt időpontokban és kiváló minőségben tudjuk elvégezni. Ez biztosítja terméshozamainkat, és kiemeli a Citan előnyeit más vetőgépekhez képest.”

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.