Futómű és vonórúd

A súly a két nagy 800/45/26,5 méretű, nagy tapadási felületet biztosító abroncs révén optimálisan eloszlik a talajon, ami kíméli a talajt. A vontatott műtrágyatartály igény szerint 3-4. vagy K700 kategóriájú alsó függesztőkar-csatkalakozással, vonószemmel, vagy golyós fejjel szerelhető fel a traktorra. Az optimális súlyelosztás és a traktor vonóerejének növelése érdekében a vonórúdon szériában további súlyok helyezhetők el ballasztként. A vetőgép fel- és lecsatlakoztatásához, valamint a gép vízszintes beállításához a vonórúd alapfelszereltségként hidraulikahengerrel van ellátva. A vonórúdon az alapfelszereltség részét képező tömlőszekrény található, így a hidraulikatömlők és az áramcsatlakozások a Cart leszerelésekor tisztán és rendezetten felfüggeszthetők oda.

A hátsó oldalon az FDC alsó függesztőkaros felfüggesztéssel van ellátva, melyhez a vontatott vetőgép gyorsan csatlakoztatható.

Az FDC kocsiból és vetőgépből álló teljes fogat a hossza ellenére fordulékony a fordulóban, mellyel pontosan követhetők a nyomok.

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.