Késhenger előszerszámként a Cirrushoz

Messerwalze als Vorwerkzeug für die Cirrus (1) Cirrus_6003-2C_bei_der_Saat_von_Winterweizen_nach_Sonnenblumen_d1_211006

Késhenger előszerszámként a Cirrushoz

Messerwalze als Vorwerkzeug für die Cirrus (2) Cirrus6003-2C_Fendt_d0_kw_P9099412_d1_211220
Késhenger nagy hatékonyságú kiegészítőként a Cirrus 6003-2 vetőgéphez

A Cirrus vetőgépen a tárcsamező előtt egy késhenger is elhelyezhető. Ez az opció elősegíti a kelést, mivel a késhenger finomabb talajszerkezetet biztosít. Ennek az új kombinációnak hála nincs szükség további előkészítő munkamenetre. 


Sokoldalú alkalmazhatóság

Messerwalze als Vorwerkzeug für die Cirrus (3) Illu_Messerwalze_Vorwerkzeug_Cirrus _6003-2_d1_211006
Késhenger a Cirrus 6003-2 gépen

Napraforgó utáni gabonatermesztésnél a hosszú szárakat a gép keresztben elvágja, majd a Minimum TillDisc tárcsák hosszirányba igazítják. Ez jelentős mértékben javítja a vetés minőségét, mivel a vetőcsoroszlyát nem emelik ki a szármaradványok.

A kukorica betakarítása után a kukoricatarló egyenletes aprítása és bedolgozása fokozza a szántóföld higiéniáját. A Cirrus 6003-2 gép késhengerével megtakarítható a mulcsozóval, hengerrel vagy rövidtárcsával végzendő kiegészítő munkamenet.

A késhenger javítja a vetés minőségét köztes terménybe történő direktvetésnél. Áthaladásnál a gép intenzíven műveli és adott esetben bedolgozza a talajba a köztes terményt.


Hosszú élettartam

A Cirrus késhengert rendkívüli stabilitás jellemzi. A hengert a masszív hengercsapágyazás és a bóracélból készült kések teszik különlegessé, és szavatolnak hosszú élettartamot az egységnek. A kések a henger körszelvényű csövén rögzülnek. A henger zárt magja messzemenően érzéketlen a kövekkel és a szennyeződésekkel szemben. Az önbeálló görgőcsapágyaknak és a csúszógyűrűs tömítéseknek hála a késhenger teljesen karbantartásmentes. A mindkét oldalon élezett átfordítható kések felére csökkentik a kopás miatti költségeket.


Tökéletes művelési kép

A késhenger egyedülálló jellemzője a kések V-alakú elrendezése. Ezzel a speciális késelrendezéssel elkerülhető az oldalra húzás.

Messerwalze als Vorwerkzeug für die Cirrus (4) Cirrus6003-2C_Fendt_d0_kw_P9099342_d1_211006
Késhenger használata finom szerkezetű magágy készítéséhez búza vetésénél

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.