Szergej Borzov, ügyvezető igazgató, OOO „Vasziljevszkoje” (Sztavropolszki körzet, Szamarai terület)

Sergey Borzov, Generaldirektor OOO „Vasilyevskoye“ (1) борзов_d1_201223

„Régóta sikeres együttműködést folytatunk az AMAZONE vállalattal. 1991-ben ismerkedtünk meg ezzel a technikával, amikor egy szántóföldi permetezőgépet vásároltunk. Az a gép egyébként máig üzemben van. Azóta 19 év telt el, és amikor a gépparkunk modernizálására került a sor, az AMAZONE mellett döntöttünk. Jelenleg gyakorlatilag minden olyan gépünk megvan, amely az oroszországi AMAZONE Eurotechnika üzemben készül: szemenkénti és gabonavető gépek, kultivátorok, szántóföldi permetezőgépek, műtrágyaszórók.

Nálunk a komplett technika a művelési eljáráshoz igazodik. 10 000 hektáros területünkön konzerváló művelést folytatunk és törekszünk a növénymaradványok minél jobb bedolgozására. Ezzel üzemanyagot takarítunk meg és csökkentjük a költségeket. Az AMAZONE gépei pontosan illeszkednek a mi növénytermesztési programunkba. Külön meg szeretném említeni a 9 méteres munkaszélességű Primera DMC vetőgépet, ami évek óta sikerrel dolgozik nálunk és a teljes területen kimagasló vetési minőséget és pontos mélységtartást garantál. A vetőgép már rég megtérült és nagy megbízhatósággal üzemel.

Az AMAZONE gépeivel egyébként rendkívül kényelmesen lehet dolgozni, a szervizszolgáltatásokkal pedig különösen elégedettek vagyunk. Ha kérdésünk merül fel, azt a szervizes szakemberek egy napon belül megoldják. Azt összes alkatrész raktárról kapható, üzemzavar esetén a gép nem esik ki hosszú időre, ami a mi talaj- és klímaviszonyaink között nagyon fontos, mert a földeken minden óra számít. További pozitívum, hogy eddig még egyszer sem tapasztaltuk súlyos hibát, leginkább csak kopóalkatrészeket és kisebb elemeket kellett cserélni.”

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.