Önálló FT-P fronttartály | Folyékonyműtrágya-készlet

Autarker Fronttank FT-P 1502 (1) FT1501P_Fronttank_d0_kw_P7015529_d1_210929

FT-P 1502 önálló fronttartály

Az FT-P 1502 fronttartály ideális partner minden folyékony termékkel dolgozó gépi alkalmazáshoz. Ilyen lehet a kultivátor sávpermetezéssel, a vetőgép folyékony műtrágya kijuttatásával, de számos további alkalmazás is lehetséges.


Nagy tartály és erős szivattyú

Az önálló használathoz az 1500 l (ténylegesen 1660 l) névleges térfogatú FT-P 1502 fronttartályhoz hidraulikus meghajtású, 180 l/min teljesítményű dugattyús membránszivattyú tartozik. A szivattyú működtetéséhez 35 l/min olajra van szükség.


Szakaszoló-armatúra csatlakozás

A függesztett gépek mindegyikére fixen felszerelhető egy 2 - 6 szakaszos szakaszoló-armatúra. A szakaszoló-armatúra előtti csatlakozási helyeknek hála a különféle gépek fix szakaszoló-armatúrával láthatók el, ami eszközcsere alkalmával mindig a munkagépen marad. Az FT-P 1502 fronttartály munkavégzési tartománya 5 és 100 l/min szórásmennyiség között alakul, 2,0 és 8,0 bar közötti üzemi nyomással.

További nformáció + Kevesebb információ -

Folyékony műtrágya készlet

Ahhoz, hogy kukorica vetésekor is ki lehessen juttatni folyékony műtrágyát, az AMAZONE folyékony műtrágyázáshoz való kivitelben is kínálja a Precea gépet. A készlet része egy, a más méretre történő gyors váltást levetővé tévő kifolyónyílás-revolver, a műtrágyacsoroszlya-tömlők, valamint egy befecskendező tű a műtrágyacsoroszlyában.


További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.