A gép potenciáljának teljes kihasználásához

A mezőgazdaság jövőjének fontos témája az egyes növényekre való összpontosítás, illetve a vetőmagok és a műtrágya kijuttatásának pontossága.

Az AMAZONE saját szakosztálya által kifejlesztett, nagy gyakorlati jelentőséggel bíró elektronikai megoldások jelentik a kulcsot ahhoz, hogy a Precea és más AMAZONE gépek teljes mértékben kiaknázhassák a bennük rejlő lehetőségeket. És nem csak a szemenkénti vetéstechnika egyedi megfontolásaiban, hanem a szántóföldi és növénytermesztés holisztikus szemléletében a vetéstől a trágyázásig és a növényvédelemig.

A saját fejlesztéseknek köszönhetően a gépszoftver maximális funkcionalitást, ugyanakkor egyszerű és felhasználóbarát kezelést kínál. Ez az alapja a Precea nagy teljesítményének a szántóföldön – különösen akkor, ha az AMAZONE AmaTron 4 ISOBUS kezelőterminálját használja a kezeléshez.

Az AMAZONE AmaTron 4 kezelőterminálja számos funkciót kínál az ISOBUS szabványon túlmutatóan is: 

  • Maximális kompatibilitás és üzembiztonság az Ön ISOBUS-készülékei számára. 
  • A gépoldalakon nincsenek további modulok. Az AMAZONE összes ISOBUS-os gépe alapfelszereltségként tartalmazza a szükséges ISOBUS-funkciókat. 
  • Gyakorlatorientált gépszoftver és logikus menüszerkezet. 
  • MiniView kijelző az összes AMAZONE-terminállal és további ISOBUS terminálokkal. Tekintse meg például a gépadatokat a térképes nézetben. 
  • Lehetőség a gép kezelésére a traktorterminálról vagy egy kétterminálos megoldással. 
  • Egyedülálló kezelési elv. Tetszőlegesen konfigurálható kijelzők és egyedi kezelőfelületek minden gépkezelő számára.

Világosan strukturált AMAZONE gépkezelés

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.