Központi műtrágyatartály

A BigBag-zsákoktól a műtrágyaárokig

A rövid feltöltési idők elengedhetetlenek a nagy felületi teljesítményű szemenkénti vetéshez. A Precea-TCC többi komponensének (nagy munkaszélesség, nagy munkasebesség, nagy vetőmagtartály) teljesítményéhez igazodva a kétkamrás műtrágyatartály akár 6000 liter granulált műtrágyát is képes befogadni.

Precea 6000-TCC központi vetőmagtartállyal és opcionális kiegészítő vetőmagtartállyal (8 literes tartálytérfogat), amely a gépegység kinyitásakor és ellenőrzésekor összegyűjti a kiürített vetőmagot.
A tartály kényelmesen és percek alatt feltölthető BigBag segítségével a gép oldalán.

A műtrágyát a központi tartályból az érzékelőegységben lévő adagolóhengeren keresztül légáram szállítja az szórófejhez. Innen a műtrágya az egyes FerTeC twin HD kéttárcsás műtrágyacsoroszlyákhoz kerül, ahol végül a a talajba kerül gyökér alatti műtrágyaként.

Szükség esetén a műtrágya soronkénti kapcsolása is lehetséges az szórófejnél, a vetőmagok soronkénti kapcsolásával együtt automatizálva. A műtrágya megbízhatóan csak oda jut, ahova kell – ideális körülményeket biztosítva a növények növekedéséhez és az erőforrások takarékos használatához.

A töltöttségi szint kijelzése kiegészíthető a tartály belsejében lévő kamerás megfigyeléssel. A tartály mérlegtechnológiája lehetővé teszi a műtrágya kijuttatásának pontos nyomon követését is – a maximális pontosság érdekében a teljes műtrágyázott szemenkénti vetéshez.

Előnyei: 

  • A nagy méretű (3000 vagy 6000 literes) műtrágyatartály utántöltés nélkül is hosszú ideig használható. 
  • A soronkénti kapcsolás hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

A soronként kapcsolt műtrágya-adagolás az elosztófejnél a terelőlapok automatikus lehajtásával lehetséges. Aktív műtrágyaáramlás a FerTeC twin HD kéttárcsás műtrágyacsoroszlya felé, a műtrágyaáramlás a kikapcsolt csoroszlya felé megszakítva.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.