Működtetés és vezérlés

A Precea TCC alapbeállításai nagyrészt közvetlenül a PreTeC mulcsvető csoroszlyán végezhetők el, szerszámok nélkül. A vetési mélység, a nyomógörgők rászorító nyomása és azok pontos visszatömörítést biztosító nyitási szöge nagyon egyszerűen, skálák segítségével állítható be. A hullámtárcsa-kerekes nyomvonal-eltávolítók magassága szintén szerszám nélkül állítható.

A csoroszlyanyomás beállítása viszont hidraulikusan történik az ISOBUS vezérlőterminálon keresztül – a SmartForce opcióval automatizáltan, menet közben a ténylegesen szükséges csoroszlyanyomás alapján.

A további beállítások, mint például a csoroszlyarendszer ki- és behajtása, a teleszkópos tengely ki- és behajtása, a nyomtávvezérlés, a soronkénti kapcsolás és a CurveControl szintén a vezetőfülkéből, az ISOBUS-szabvánnyal ellátott elektronikus vezérléssel történik. 

Az egyéb SmartFarming-alkalmazásokhoz, mint például a műtrágya vagy vetőmag helyspecifikus kijuttatásához, az egyes közegek soronkénti kapcsolásához vagy az egyes kijuttatóegységek egyedi kapcsolási pontjainak beállításához egy ISOBUS-kezelőterminálra van szükség, amely támogatja ezeket a funkciókat: az AmaTron 4-re.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.