Megbízható vetés a Precea használatával

Az egyes növények maximális elméleti hozampotenciálját a vetőmag genetikája határozza meg. A tényleges hozampotenciált viszont számos más tényező és paraméter befolyásolja, végül pedig a növény életszakasza során az abiotikus és biotikus stresszfaktorok fokozatosan csökkentik. Ami a potenciál szempontjából megmarad, az a növénykultúra tényleges, betakarítható terméshozama.

A terméshozam növelése érdekében ezért a növekedést gátló stresszfaktorokat csökkenteni kell – minél átfogóbban és minél korábban.

A megfelelő vetőmag esetén a következők az első lépések: Az első lépés a vetés helyes időzítése a lehető legjobb éghajlati körülmények között. A második a vetőmag pontos, 
megfelelő mélységben történő elhelyezése a talajban, ami elengedhetetlen a csíra optimális fejlődéséhez. A harmadik pedig a talaj optimális vízellátása – valamint a megfelelő visszatömörítés és a talajvízzel való kapcsolat biztosítása. Ezenkívül nagyon fontos a pontos gyökér alatti műtrágyázás révén történő tápanyagellátás ahhoz, hogy a fiatal gyökerek növekedni tudjanak, különösen a mélyben – a víz és a mélyebb altalajban oldott tápanyagok felszívása érdekében, még száraz időszakokban is.

A Precea nagy teljesítménye, nagy pontossága, optimális visszatömörítése és testre szabható trágyázása biztosítja mindezt – a megfelelő terméshozamért és a nagy hatékonyságért.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.