Adagolás | Szállítópálya

Precíz adagolóhajtás

Az adagolórendszer minden vetőmaghoz és 1,5 - 400 kg/ha közötti vetőmagmennyiséghez alkalmas. A nagyméretű adagolóhengerek alacsony kerületi sebességet eredményeznek, és kímélik a vetőmagot. A finom vetőmagról normál vetőmagra való váltás másodpercek alatt elvégezhető az adagolóhengerek cseréjével. A csere tele vetőmagtartály esetén is elvégezhető. A vetőmag-fajták 95%-a kiadagolható a géphez alapfelszereltségként tartozó három adagolóhengerrel. További hengerek érhetőek el például kukoricához vagy különleges kultúrákhoz.

  1. 20 ccm: pl. repcéhez, tarlórépához és lucernához
  2. 210 ccm: pl. árpához, rozshoz és búzához
  3. 600 ccm: pl. tönkölybúzához, zabhoz és búzához
  4. 660 ccm* pl. borsóhoz és babhoz


* Csak a Cayena-C esetén alapfelszereltség

További nformáció + Kevesebb információ -
Cayena_22016-10-06.jpg

Levegő leválasztó

A Levegő leválasztó segítségével erősen eltérő fajlagos tömegek és térfogatok (könnyű vetőmag / nehéz műtrágya) keverékvetése esetén is fenntartható a vetőmagáramlás. A ventilátor légáram önszabályozása megakadályozza a könnyebb anyagok kifúvását és az utánszabályozást.

További nformáció + Kevesebb információ -
Cayena_22016-10-14.jpg

Művelőút-jelölés

A művelőút-jelölő nagy tárcsákkal egyértelműen megjelöli a művelőutakat, így azok már a kelés előtt láthatóak. Ez javítja az áttekinthetőséget a művelőutak létrehozásakor, és a vetés után, kelés előtt végzett permetezéshez szükséges.

További nformáció + Kevesebb információ -

Az alapbeállítás

A Cayena vetőgépet a traktor függesztőkarjai és a tömörítő kerekek tartják. A csoroszlyasorok előtt futó támasztókerekek (opcionális) nagy vetési sebesség esetén is gondoskodnak a nyugodt járásról.

A vetőmag vetési mélysége állítóorsók segítségével egyszerűen és gyorsan beállítható. Ugyanilyen egyszerűen állítható be az S ferde magtakaró pálca is a vetőmag betakarásához.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.