A csoroszlya csúcsa

Die Scharspitze (1)

A csoroszlya csúcsát vagy az „orrbetétet” elöl egy keményfém (wolfram-karbidos kobalt) lemez védi a kopástól – a csoroszlya csúcsa így sok ezer hektáron át kitart. Olyan AMAZONE találmány, amelyet sokszor „újra feltalálnak”. Könnyen felismerhető: Az AMAZONE vésőcsoroszlya sokévnyi tapasztalat eredménye, egy kiváló eszköz.

Alternatív megoldásként 2 páncélozott lappal ellátott csúcsbetétkészlet is kapható, amely még nagyobb élettartamot biztosít pl. homokos talajon.

Szántás utáni és mulcsvetéshez az AMAZONE egy orrbetétkészletet is kínál sávos vetéshez, 55 cm szélességben. Ezzel a készlettel szélesebb eloszlás lehetséges pl. fokozott bokrosodás eléréséhez.

Széles sávú vetéshez és kis mélységű lehelyezéshez (pl. rostlen számára) kiválóan megfelel a 150 vagy 200 mm szélességű lúdtalp alakú csoroszlyakészlet. 18,75 cm sortávolságnál a 150 mm széles lúdtalp alakú csoroszlya szinte teljes felületű, míg a 200 mm széles csoroszlyával teljes felületű mechanikus gyomirtást végez, pont mint egy sekély talajlazító. Ilyen esetben a vonóerő-igény a keskeny lúdtalp alakú csoroszlyáknál kisebb, mint a 200 mm széles lúdtalp alakú csoroszlyáknál.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.