A takarókerék különböző formái

Die verschiedenen Formen des Packerrads (1) Condorscharrad_Luftrad_Schatten_156_d1_20230918_CMS

  1. Levegős kerék
    A levegős kerék sokféle alkalmazási feltétel mellett használható. A kerék a saját mozgása révén szabadul meg a rátapadt nedves talajtól. Száraz körülmények között megbízhatóan végzi a talaj visszatömörítését.
  2. Teljes egészében szivacs kerék
    Ez a masszív kerék ideális a szárazságban és ellenálló tarlóban történő kemény alkalmazási feltételeknél. A defekt és a költséges állásidők többé nem jelentenek kockázatot. A kemény kerék optimálisan tömöríti vissza a talajt a vetőbarázdában.
  3. Teljes egészében szivacs kerék – háromszögletű profil
    Ék alakjuk miatt ezek a kerekek különösen száraz körülmények között és könnyű talajon maximális érintkezési nyomást garantálnak. Ellenállóképessége miatt különösen a kemény tarlókban való vetéskor kifizetődő.
  4. Tömörítőkerék
    Ez a kerék igazán sokoldalú. A vastag gumifalak rendkívül ellenállóvá teszik a kereket a kemény tarlóval szemben. Száraz körülmények között a tömörítőkerék kiváló visszatömörítést végez. A légkamra hatékonyan védi a kereket a nedves talaj lerakódásától.
  5. V-görgők
    A V-görgők mindenekelőtt olyan, kis mélységet igénylő kultúrák vetésére alkalmas, mint pl. a repce. Ezenkívül a vetőmag bal és jobb oldalán alkalmazott célirányos visszatömörítéssel biztonságosan lezárható a barázda. Mulcsvetés esetén emellett csökkenthető a sorok betemetése is.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.