Automatikus csoroszlyanyomás-szabályozás alkalmazási térkép szerint

Automatische Schardruckregelung nach Applikationskarte (1) Cirrus_6003-2_TwinTec_Claas_d0_lg_3089_d1_170117_CMS

Egyenletes vetési mélység minden talaj esetében

A vetéshez és műtrágyázáshoz használt alkalmazási térképek mellett a Cirrus a csoroszlyanyomás beállítását is lehetővé teszi az alkalmazási térképek alapján.

A szántóföldi talajok már néhány négyzetméteren is nagyon heterogének lehetnek. Ahhoz, hogy optimálisan alkalmazkodni tudjon ezekhez a különböző körülményekhez, és a növények számára a legjobb termesztési feltételeket teremtse meg, az AMAZONE lehetőséget kínál a csoroszlyanyomás automatikus beállítására. Ennek előfeltétele a TwinTeC plus csoroszlya.

A vetési és trágyázási térképek mellett a farmirányítási rendszerben egy talajtérkép is létrehozható, amely pillanatok alatt betölthető az ISOBUS terminálra. A szántóföldi munka során a csoroszlyanyomás ezután automatikusan a talajtérképen szereplő különböző talajzónákhoz igazodik.

Az AMAZONE AmaTron 4 ISOBUS terminállal egyszerre akár 4 különböző alkalmazási térkép is használható. Így a talajtérképek mellett több vetési és trágyázási térkép is gond nélkül feldolgozható.

A mindig optimális vetésmélység mellett az automatikus csoroszlyanyomás-szabályozás jelentősen megkönnyíti a vezető munkáját. Különösen az éjszakai műszakokban vagy az általában más munkát végző dolgozók számára jelent ez nagy segítséget, és biztosítja a munka egyenletes minőségét.


Automatische Schardruckregelung nach Applikationskarte (3) Grafik_02_CMS
Hidraulikus csoroszlyanyomás-állítás alkalmazási térképek nélkül, egyenetlen vetési mélységgel

Automatische Schardruckregelung nach Applikationskarte (4) Grafik_01_blau_gelb_CMS
Hidraulikus csoroszlyanyomás-állítás alkalmazási térképek alapján és egyenetlen vetési mélységgel



Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.