Kétkamrás nyomótartállyal és akár három kijuttatási hellyel – Double- vagy Triple-Shoot

Cirrus-CC (1) Cirrus6003-2CC_MTD_Fendt_d0_kw_DJI_0355_d1_211216

A Cirrus-CC géppel az AMAZONE olyan gépet kínál, amelynek szállítópálya-kialakítása két különböző termék kijuttatását teszi lehetővé. A szállítópályák tetszés szerinti kombinációjával a Cirrus-CC gép gyakorlatilag korlátlan rugalmasságot garantál a modern mezőgazdasági felhasználásban. A Cirrus-C típushoz hasonlóan a Cirrus-CC típuson is a kétkamrás 4000 literes tartályt találjuk. 

A Cirrus-C-től eltérően a Cirrus-CC egy külön adagolóval és a FerTeC egytárcsás csoroszlyával van szerelve. Így az egyszerű vetéstől a Double-Shoot és egyidejű Single-Shoot eljárásig sokféle vetési eljárás megvalósítható. GreenDrill 501 ráépítésével egy harmadik növény vetése is megoldható. Ezt az eljárást szokás Triple-Shoot-nak nevezni.


FerTeC csoroszlya 
Hála a kiegészítő FerTeC egytárcsás csoroszlyának – amely az abroncsos tömörítő előtt helyezhető el – a Cirrus-CC géppel két termék adagolható és juttatható ki egymástól függetlenül. egyebek mellett műtrágya kiegészítő kiszórásához. Ez kedvezőbb növekedési feltételeket biztosít a fiatal növényeknek.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.