Pontos adagolás és egyszerű kezelés

Exakte Dosierung und einfache Bedienung (3) P3050097_d1_190816

Az FDC folyékonyműtrágya-kocsi egy menetsebesség-függő permetlészivattyúval van felszerelve, mellyel 40 és 300 l/ha között nagyon pontos kiadagolási mennyiségek juttathatók ki. A pontos vezérlést az AmaSpray+ kezelő számítógép biztosítja. Akár 20 km/h munkasebesség is elérhető. A folyékonyműtrágya-kocsi feltöltése külön motor által hajtott, 500 l/perc töltőteljesítményű szivattyúval történik.

A folyékonytrágyát a szivattyú a tömlőkön keresztül a vetőgép csoroszlyáihoz pumpálja. A tömlők szabályosan rendezettek, és védőköpeny védi azokat kőfelverődés és sérülések ellen. A folyékonytrágya egy speciális kivezetésen kerül a vetőcsoroszlyánál kijuttatásra. A fordulóban való utáncsöpögés megakadályozása céljából mindegyik kivezetés saját csöpögésgátló membránnal rendelkezik. Ezen kívül minden kivezetés a kiszórási mennyiségtől függően egy megfelelő méretű adagolótárcsával rendelkezik.

A folyadékkör kezelése nagyon egyszerű az AMAZONE növényvédelemből ismert, a gép bal oldalán elhelyezett kezelőpanel segítségével. A magas szintű üzemelési biztonságot a folyadékkörbe beépített szívó- és nyomószűrők biztosítják, melyek kiválasztják a szennyeződéseket.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.