Sokoldalú hengerprogram

Vielfältiges Walzenprogramm (1) NNH_0279_Keilring-Schnittbild_130701

Válassza ki saját maga!
A henger legfontosabb feladata a visszatömörítés. A sokféle lehetséges követelmény alapján (vetőmag/talajviszonyok/a traktor emelőereje) sok különböző henger áll rendelkezésre. Így minden vetőmaghoz és minden talajhoz kiválasztható a megfelelő henger. Mivel a ráépített vetőgép közvetlenül a hengerre támaszkodik, biztosan tartja a teljes súlyt és ezzel optimális munkát szavatol.


Zárt henger
Általában igaz, hogy a zárt hengerek különösen a laza, könnyű talajt jobban viselik, mint a nyitott hengerek. A zárt hengerek az eltömődésre is kevésbé hajlamosak. Pontosan ez az oka, hogy a gumigyűrűk a gumigyűrűs hengernél és a mátrix profilos gumigyűrűs hengernél is zárt csövön ülnek. Amikor a gyűrűk besüppednek a laza talajba, a cső teljes hosszában tartja őket. Szóba sem jöhet a beragadás, eldugulás!


Nagy átmérő
A nagy átmérőjű hengerek jobban működnek, mivel a súly nagyobb alapfelületen hat. A nagy átmérőjű hengerek ráadásul lényegesen nyugodtabban haladnak, mint a kisebb átmérőjűek. Az AMAZONE hengerek átmérője ezért nagy, 500 mm és 600 mm között van. Ezek az előnyök különösen nagyobb vetési sebesség és pontos vetőmaglerakás mellett válnak észrevehetővé.


  1. Lökéscsillapítás légpárnákkal
  2. Csúcsstabilitást és tökéletes fekvést biztosító fémbetét
  3. Szennyeződést lepergető felületű távtartó gyűrű

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.