Elektronika | Terminálok | Szoftver

Művelőút-/soronkénti kapcsolás

Szűkebb sortávolságoknál szükség van művelőutakra, hogy a tápanyagokat vagy egyéb trágyákat úgy lehessen a fejlődő növényállományba kihordani, hogy a növények ne sérüljenek meg.

Az EDX szemenkénti vetőgépek elektronikus vezérlésüknek köszönhetően megfelelő művelőút-kapcsolással szerelhetők fel. A soronkénti kapcsolással egyidejűleg lehet, pl. ék alakú területek vetésekor az egyes sorokat be- és kikapcsolni.

További nformáció + Kevesebb információ -
Amatron3_004_EDX_Einzelreihen_170.jpg

Kiváló kezelési komfort az AMATRON 3 készülékkel

Kezelőterminál az összes gépfunkcióhoz

Az EDX szemenkénti vetőgépek a kezelése is jelentősen komfortosabb. A gép átfogó ellenőrzési rendszerén kívül számos funkció kényelmesen és egyszerűen kezelhető az AMATRON 3 terminálon. Ez további terheket vesz le a gépkezelő válláról.

Az idény végeztével Ön az AMATRON 3 készüléket problémamentesen használhatja más AMAZONE-gépek kezeléséhez.

További nformáció + Kevesebb információ -

Gyors adatbevitel

Először a gépspecifikus és a feladatra vonatkozó adatokat kell bevinni az AMATRON 3 kezelőfelületén, pl. a vetőmag- vagy műtrágya kiszórási mennyiségeit kell beállítani. Vetés közben is lehetőség van a vetési mennyiségek módosítására vagy hidraulikus funkciók átkapcsolására.

További nformáció + Kevesebb információ -

Kiválóan informálva

Az AMATRON 3 kijelzője folyamatosan tájékoztatja önt a munkasebességekről, vetési mennyiségekről, visszamaradó mennyiségekről a vetőmag- és a műtrágyatartályban, vagy a vetőmag-, ill. műtrágyatartály teljes kiürüléséig még megtehető útszakaszról.

További nformáció + Kevesebb információ -

Maglesodró beállítás ellenőrzés

Ön a kezelőterminálon is ellenőrizheti, hogy a maglesodrók helyesen vannak-e beállítva a magelosztó dobokban. A jeleket fotocellák adják, amelyek felismerik, ha több mag van egy helyen, vagy a hibahely van a magelosztó dob furataiban.

Amennyiben a furatokban a hibásan beállított levegőnyomás miatt nincsenek vetőmagok, vagy egy vetőcsoroszlya el van dugulva a szármaradványoktól, az AMATRON 3 készüléken keresztül Ön szintén kap figyelmeztetőjelzést.

További nformáció + Kevesebb információ -

Töltöttségiszint-érzékelők/kiürülés érzékelő

Hogy Ön mindig biztos lehessen a dolgában, a vetőmag- és a műtrágyatartály is fel van szerelve töltöttségiszint-érzékelővel. Ha a töltöttségi szintek a vetőmag- vagy műtrágyatartályban a kritikus határok alá csökkennek, a rendszer riasztójelzést küld.

További nformáció + Kevesebb információ -

Feladat menedzsment

A számítógép feladatkezelővel (Task Controller) rendelkezik és csatlakozik az Automatizált Szántóföldfüggő Dokumentációhoz (ASD).

Ha ön elindított egy feladatot, akkor az AMATRON 3 tárolja a kiszórt vetőmag- és műtrágyamennyiségeket, a megművelt területeket, a vetési időket és az óránkénti átlagos művelési teljesítményt.

További nformáció + Kevesebb információ -
Optional lieferbare Rückfahrkamera (1) BrigadeBE-800C_d2_121112

Opcionálisan felszerelhető tolatókamera

Kamerarendszerek segítenek az áttekinthetetlen helyzetekben, valamint hozzájárulnak a gép biztonságos üzemeltetéséhez. Ez éppúgy vonatkozik a közúti forgalomra, mint a géppel való manőverezési műveletekre. Az AMAZONE által kínált kamerarendszer kiváló minőségű alkotóelemekből épül fel. A monitor megfelelő méretű, tiszta, tükrözésmentes képet nyújt Önnek.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.