Nagy területteljesítmény maximális pontosság mellett

A Precea-TCC vontatott szemenkénti vetőgép a szántás utáni vetésnél és a mulcsvetésnél használva rendkívül precíz lehelyezésével, kiváló teljesítményével és kényelmes kezelhetőségével tűnik ki. A precíz magadagolás és műtrágya-adagolás akár 15 km/h munkasebességek mellett is meggyőzően működik. Az új Central Seed Supply vetőmag-hozzávezető rendszer és a nagy tartálytérfogat együttesen még tovább növeli a területteljesítményt.

Teaser – Precea12000-TCC_d0_kw_P3070942_d1_230131_CMS
FARM-MACHINE-Winner-Button_schwarz-auf-weiß

Az előnyök összesítve

Pontosan!
Pontos kijuttatás a sorban, hála a kiváló túlnyomásos adagolónak és a CurveControl rendszernek, amely optimalizált növényeloszlást garantál kanyarodáskor. Nincs többé átfedés vagy kihagyás a sarkokban az AmaTron 4 ISOBUS kezelőterminál segítségével történő egyedi, soronkénti kapcsolásnak köszönhetően a vetőmagok, a műtrágya és a mikrogranulátumok esetében.

Felhasználóbarát!
Egyszerű és magától értetődő kezelése az AMAZONE AmaTron 4 ISOBUS kezelőterminállal. Nagyfokú beállítási kényelem a PreTeC mulcsvető csoroszlyánál, mivel az összes szükséges beállítás szerszám nélkül elvégezhető.


Nagy teljesítményű!
Maximális területteljesítmény a nagy tartálytérfogatnak és a Central Seed Supply központi vetőmag-hozzávezető rendszernek hála. Időtakarékos feltöltés és leürítés a műtrágya- és vetőmagtartályok könynyű megközelíthetőségének köszönhetően.

Termékvideók

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE Anhänge-Einzelkorn-Sämaschine Precea 12000-TCC

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Central Seed Supply - vetőmag, amikor csak szükség van rá

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.