Vetőanyagtartály a vetőegységen, 6 m-es munkaszélességű Precea-TCC géphez

Saatgutbehälter auf dem Säaggregat (1) Precea6000-TCC_d0_mp_R2287794_d1_240314_CMS

Rugalmas munkavégzés időpazarlás nélkül – egyszerű feltöltés, gyors ürítés
A vetőegységekre szerelt, egyenként 70 literes vetőmagtartályokkal ellátott változatba a vetőmag kényelmesen, zsákkal tölthető be, mivel a tartályfedelek egy kézzel nyithatók. Opcionálisan töltési segítség is elérhető, mellyel a vetőmag biztosan a tartályba juttatható, és ezen kívül megkönnyíti a feltöltést is. Az alapfelszerelésként beszerelt kiürülésérzékelő a terminálon keresztül időben jelzi a töltöttségi szintet.

Ezenkívül kiegészítő mikrogranulátum-szórók (17 literes tartálytérfogat) is felszerelhetők (lásd a 19. oldalt), így a Precea 6000-TCC a kisebb a struktúrákhoz is rugalmasan használható.

A magelosztó lemezek cseréje, valamint a vetőmagtartályok visszamaradó mennyiségek feltöltése és leürítése egyszerű és bárhol elvégezhető – manuálisan és rövid idő alatt. A vetőmagtartály megteltével a csoroszlyarendszer összecsukható, így gyorsan és egyszerűen továbbléphet a következő szántóföldre. Ideális megoldás a különböző kultúrákat termesztő gazdaságok vagy a széles körű ügyféligényeket kielégítő vállalkozók számára. 

Előnyei:

  • A vetőmagok gyors váltása.
  • Opcionális kiegészítő mikrogranulátum-szóró.

Saatgutbehälter auf dem Säaggregat (2) Precea6000-TCC_d0_mp_DJI_0079_d1_240312_CMS
Precea 6000-TCC az egyes vetőegységekre szerelt vetőmagtartályokkal és központi műtrágyatartállyal


Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.