Teaserbild_myAMAZONE_1

myAMAZONE

myAMAZONE - a több teljesítményért

Regisztráljon most a myAMAZONE digitális ügyfélportálra és élvezze ingyenes szolgáltatásaink előnyeit!
ikonok_myAMAZONE_szolgáltatások

Adja meg az alvázszámot és azonnal áttekintheti a gép teljesítményének maximalizálásához szükséges összes információt:

  • szezonkezdés és üzembe helyezés
  • beállítás és kezelés
  • karbantartás és betárolás
  • pótalkatrészek és üzemeltetési útmutatók

Igényeljen most 24 hónap gyártói garanciát minden gépre, illetve 36 hónap gyártói garanciát a Pantera és Profihopper gépekre, a myAMAZONE-on keresztül!

Növelje gépének védelmét 24 hónapos díjmentes gyártói garanciával. A Pantera és a Profhopper gépekhez 36 hónapos gyártói garanciát igényelhet díjmentesen. Gyártói garanciális feltételeinket itt töltheti le. A garanciális ajánlatok a szerződéses jótállási időn belül igényelhetők.

myAMAZONE_24 hónap_gépek

A ZA-V, ZA-TS vagy ZG-TS műtrágyaszórójához igényelje meg a 7 év átrozsdásodás elleni gyártói garanciát a myAMAZONE-on keresztül!

Két világ legjobbjai – KTL merítőfestés porfestéssel kombinálva

A 2022-es modellévtől a ZA-V, ZA-TS és ZG-TS típusú műtrágyaszóróknál új festési eljárást alkalmazunk. Itt egyrészt katódos merítőfestésről (röviden KTL) van szó a cső belső falai lehető leghatékonyabb védelmének alapozásaként, másrészt pedig porfestésről a kiváló megjelenésű felületért extra vastag festékréteggel, amely fokozott védelmet nyújt a mechanikai igénybevételekkel szemben.

Aggodalmak nélkül átrozsdásodás elleni gyártói garanciával

garantie_durchrostung_icon_4c

Az AMAZONE úgy látja, hogy ennek az optimalizált festési eljárásnak köszönhetően ügyfeleinek a jövőben, a 2022-es modellévtől hét éves gyártói garanciát kínálhat átrozsdásodás ellen. A garancia aktiválását a géphez az ügyfél 2023. 01. 01-től egész egyszerűen a myAMAZONE gyártói portálon megfelelő regisztrációt követően az itt megadott feltételekkel igényelheti, majd ezt követően aggodalmak nélkül indíthatja.