A virtuális és kiterjesztett valóság, illetve a digitális média alkalmazása a szerviz-, képzési és karbantartási munkákban

Az egyre összetettebb gépi technológiák környezetében az AMAZONE a SmartService 4.0 révén kihasználja a digitális VR (virtuális valóság) és AR (kiterjesztett valóság) technológiák és a digitális média lehetőségeit az ügyfélszolgálat és a végfelhasználók számára a tanulási, képzési és javítási folyamatoknál, a műszaki ügyfélszolgálat területén, valamint a végfelhasználók és szerviztechnikusok támogatására a gépek kezelése és karbantartása során.

SmartTraining

A virtuális tréning keretében 3D CAD adatokon alapuló virtuális képzési forgatókönyveket hoznak létre, lehetővé téve a szerviztechnikusok számára, hogy megtanulják a karbantartást vagy a javítást, majd alkalmazzák a megszerzett készségeket a gyakorlatban.

SmartInstruction

Különleges AR szemüvegek segítségével a szervizszakemberek a legkülönfélébb moduláris karbantartási és javítási kézikönyveket készítenek, például a Pantera vagy Profihopper karbantartásával kapcsolatban.

SmartSupport

Az AMAZONE egy speciális szoftver révén biztosítja a kibővített kommunikációt. Ez világszerte a legkülönbözőbb, pl. Android- vagy iOS készülékeken használható.

SmartLearning

Egy interaktív gépkezelő tréning, amellyel számos AMAZONE gép kezelése online, valamint offline gyakorolható egy PC-n vagy táblagépen.