Handschlag_dx_hp_DSC_4162
amazone-portal

AMAZONE Portál

Gépek regisztrálása, továbbképzés, hibabejelentő Ticket-ek, reklamációs űrlap. A kereskedői portál a kiindulási pont.

amazone-portal

Alkatrész-Portál

Az AMAZONE Alkatrész-Portál mindenkinek szabad hozzáférést biztosít az AMAZONE gépek alkatrészkatalógusaihoz. Itt lehetősége van az egyes alkatrészekről információt szerezni, illetve közvetlenül rendelést leadni.

amazone-portal

Garanciaigények

Jótállási- és / vagy szavatossági ügyekben az Portálunkon keresztül intézkedhet. Az ügyintézés ilyen esetekben egyszerű és az AMAZONE-nál automatizált rendszerű.

amazone-portal

Download Center

Prospektusok, szórási táblázatok, internetes linkek és sok más egyéb - az Info-Portálon keresztül biztosítunk a számtalan AMAZONE dokumentációhoz ingyenes megtekintési, illetve letöltési lehetőséget.

amazone-portal

Termékkonfigurátor

Az AMAZONE termékkonfigurátoban állítsa össze az Ön számára megfelelő gép specifikációját előre konfigurált példák (Kereskedői árlista) alapján vagy haladó módban (Részletes árlista).

amazone-portal

Marketing - viszonteladóknak

Az AMAZONE-Werke-vel történő biztos, hatékony, gyors és jövőorientált együttműködés céljából az alábbi partneroldalakon találja a szükséges Szerviz-Portálokat, pl. Alkatrész-Portál, Info-Portál stb…

SL_előzetes

SmartLearning

Egy interaktív gépkezelő tréning, amellyel számos AMAZONE gép kezelése online, valamint offline gyakorolható egy PC-n vagy táblagépen.

Letöltések

Prospektusok, szórási táblázatok, weboldalak linkjei és sok más – az információs portálon a legkülönfélébb Amazone dokumentumokat tekintheti meg és töltheti le díjmentesen.