A beállítás dönt!

Stroebel-Markus_Dreyer-Christian_Dreyer-Justus_d0_kw_PA053647_d1_171106_p50

Az új Spreader Application Center-rel az AMAZONE a DüngeService műtrágyaszerviz 25 éves jubileumához illően tovább bővíti az ügyfélszolgálatát. A már megalapozott műtrágyalabor és szórócsarnok kiterjesztéseként a Spreader Application Center átfogja a „Teszt és oktatás”, „Adatmanagement”, valamint az ezekhez tartozó „Tudásátvitel” területét. Az utolsó két területtel kitér egy új szerkezetre, amivel a mezőgazdaság fokozódó globalizálódása és digitalizálódása kerül fókuszba.

Az új Spreader Applikation Center célja, hogy még jobb szolgáltatást nyújtson az ügyfeleinek a műtrágyaszórási technológia területén.

Műtrágya-adatbázis

A mezőgazdák és a bérvállalkozók számára fontos, hogy a drága centrifugál-műtrágyaszórók alkalmazásakor pontos információkhoz juthassanak az optimális gépbeállítás céljából.

A terjedelmes szórási táblázatok, az egyszerűen kezelhető mérő- és forgatóberendezések és a telefonos DüngeService műtrágyaszerviz magától értetődő az AMAZONE-nál.

Az AMAZONE műtrágyaszórók minden használója az interneten keresztül géptípustól, munkaszélességtől és műtrágyafajtától függően lekérdezheti a gépbeállítást. Ennek során a webkiszolgáló egy meglévő adatbázishoz fordul. Ennek az egyszerűen kezelhető lekérdezésnek az előnye elsősorban az, hogy az új mérési eredmények és műtrágyafajták azonnal figyelembe vehetők. Ezen túlmenően a mezőgazda/bérvállalkozó bármikor ellenőrizheti, hogy aktuális-e még a szórási táblázata. 

Laborteszt

mg4017_servicekarte_de_10_2018_190222_id_33883

A tesztcsarnok mellett az AMAZONE a DüngeService műtrágyaszervizen keresztül még ezt is kínálja: Műtrágyával kapcsolatos nehéz kérdések esetén az Amazone műtrágyaszóró használója igénybe veheti a telefonos szolgáltatásunkat. A műtrágya-adatbázisban az esetek többségében megtalálhatók az alkalmas beállítási ajánlások. Ha az illető műtrágya nincs az adatbázisban, akkor egy 5 kg-os minta alapján végzett laborvizsgálat szolgáltathatja a helyes beállítási ajánlásokat. A szervizkártya letöltése.

A DüngeService műtrágyaszervizt hétfőtől péntekig 8:00 és 15:00 óra között a +49 (0)5405 501-111 telefonszámon, a WhatsAppon keresztül a +49 (0) 175 488 9573 számon vagy a +49 (0)5405 501-374 telefax számon érhető el.
Emellett a DüngeService műtrágyaszerviz tavasszal meghosszabbított időben áll rendelkezésre.

Mobil szolgálat
Duenge_App_iPhone_Motorola_001_d1_120220

A centrifugál-műtrágyaszórók gyakorlati körülmények közötti ellenőrzéséhez rendelkezésre áll a mobil tálas ellenőrzőállomás vagy az EasyCheck. Az üzemelést befolyásoló speciális tényezők és technika állása figyelembevételre kerül. Tesztberendezésekben jártas munkatársak segítsége kérhető. Ezen túlmenően karbantartási szolgáltatás is kérhető.

Szórócsarnok

ZA-TS_ZA-V_Effekt_001_d1_160523
A Spreader Application Center szórócsarnoka a kutatás, fejlesztés és a sorozatgondozás központi szerve az AMAZONE-nál.

Ha új szóróanyag kerül be a szórási táblázatba, akkor ezt a szórócsarnokban tesztelik.

Azért, hogy az ügyfeleinket időben értesíthessük az új szóróberendezésekről a megbízható beállítási ajánlásokkal együtt, a Spreader Application Center szoros kapcsolatban van a műtrágyagyártókkal.

Teszt és oktatás

TrainingCenter-Hude_d0_db_5933_d1_171107_p50

Az egyre nagyobb munkaszélességek egyidejűleg a pontosabb keresztirányú eloszlással együtt hozták magukkal azt a követelményt, hogy reagálni lehessen a legkülönbözőbb környezeti körülményekre. Ezért a „Teszt és oktatás”-sal olyan területet hoztunk létre, ahol a szórási kísérleteket valós körülmények között tudjuk elvégezni.

Emellett ez a terület azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfélszolgálati munkatársainkat és további szakembereket jobban kiképezzük a műtrágyaszórók és az alkalmazott műtrágyák használatára.Adatmenedzsment és tudásátvitel

Fotolia_170864698_XL_p50

A szórási táblázatok és a beállítási ajánlásaink elkészítéséhez a legkorszerűbb adatfeldolgozási, szimulációs és elemző eszközöket használtuk. Az ezekből nyert információkat felhasználtuk az új gépek és eljárások fejlesztéséhez. A szórócsarnokban használt mérlegcellákkal az is lehetővé vált, hogy minden egyes szórási kísérletet nem csak a keresztirányú eloszlásra, hanem a műtrágya térbeli eloszlására is elemezzük.

Ez lehetővé teszi, hogy további méréstechnikák és fejlesztések, mint pl. az ArgusTwin alkalmazásával úgy értékeljük ki az információkat, hogy a szórási kísérleteket ma már PC-n szimulálva lehessen optimalizálni.

AMAZONE műtrágyaszerviz

Európa egyik legnagyobb műtrágyaszóró-gyártójaként az AMAZONEN-WERKE folyamatosan arra törekedik, hogy a mezőgazdászt rendkívüli pontosságú gépekkel lássa el a lehető legjobb munkaeredményekért a környezetvédelmi szempontok figyelembe vétele mellett. A kutatás és fejlesztés céljaira 2009 vége óta új műtrágyaszóró-tesztcsarnok áll rendelkezésre. Itt kerülnek elvégzésre többek között az alapvető kísérletek a legkülönbözőbb kérdésfeltevések mellett. A kiértékelés számítógépes szimulációk révén történik. A szórási tesztek segítségével ugyancsak itt kerülnek meghatározásra a szórási táblázat beállítási értékei.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.