Intelligens növénytermesztés

Talajművelés, vetés, műtrágyaszórás vagy növényvédelem. Az AMAZONE gépeket és tudást kínál – aratástól aratásig. Az intelligens növénytermesztés témakörében itt talál szakcikkeket.

Precizitás világa

Tudjon meg többet, milyen új lehetőségeket kínálnak gépeink és digitális fejlesztéseink már ma is a precíziós gazdaság keretében. Bővebben ...

Spreader Application Center

Mint Európa egyik legnagyobb műtrágyaszóró gyártója, az AMAZONEN-WERKE szeretne minél pontosabb, megbízhatóbb és kiválóbb munkaminőségű gépeket gyártani a környezetvédelem figyelembe vétele mellett. A kutatás-fejlesztéshez 2009 vége óta áll az új műtrágyaszóró tesztcsarnok rendelkezésre. Többek között itt végzik az alap-kísérleteket a legkülönbözőbb kérdések tisztázása mellett. A kiértékelés számítógép-támogatott szimulációval történik A szórási tesztek segítségével itt...

3C - Cost Cutting Concept

„5%-kal nagyobb hozam 50%-kal kevesebb üzemanyag és 60%-kal kevesebb munkaidő mellett” - ez a képlet is mutatja, mely előnyök érhetők el a hagyományosról a konzerváló talajművelési eljárásokra való teljes átálláskor.

A képlet alapját azon kísérletek eredményei képezik, melyeket az Amazone a DLG-tesztközpont és a FAL Braunschweig (ma: vTI) együttműködésében végzett el az AG Kitzen (lipcsei régió) területein.

Szántóföldi tesztek

A növénytermesztés optimális eredményeinek elérése céljából az AMAZONE átfogó tanácsadást nyújt a különböző művelési módokkal kapcsolatban. Ennek alapját a több éves talajművelési és vetési kísérleteken gyűjtött tapasztalatok biztosítják, melyeket az AMAZONE az egyes kísérleti helyszínek tudásbázisával együttműködve szerzett meg.