Header

A talajműveléshez, vetéshez, műtrágyázáshoz és a növényvédelemhez az AMAZONE számos innovatív gépet kínál a lehető legmodernebb precíziós technikával. A „plusz” a precízió tekintetében azt jelenti, hogy a másik oldalon „kevesebb” szükséglet jelentkezik a műtrágyát, növényvédő szereket és vetőmagot illetően. Ezzel egyidejűleg további hozampotenciálok is jobban meríthetők. A befektetés gyors amortizációját lehetővé tevő gazdasági előnyökhöz tartozik még, hogy ezáltal a környezet is jobban kímélhető, és a járművezetőre is kisebb terhelés jut. Tudjon meg többet a jelen brosúrából, milyen új lehetőségeket kínálnak műtrágyaszóróink, növényvédelmi permetezőgépeink, talajművelő eszközeink, vetőgépeink és digitális fejlesztéseink már ma is a precíziós gazdaság keretében.

A tökéletes precíziós növényvédelem: AmaSelect

Célunk a növényvédelmi technológia folyamatos fejlesztése az innovációk révén. Sikerének kulcsa a rendkívül precíz technika alkalmazása.

» A precizitás világa - ZA-V

A ZA-V függesztett műtrágyaszóró 1400–4200 literes tartálytérfogatával és akár 30 km/órás munkasebességével igazán meggyőző eredményre képes. Kiemelkedő, maximum 390 kg/perces átbocsátási teljesítményével és akár 36 méteres munkaszélességével rendkívül nagy területteljesítményre képes.

» A precizitás világa - ZA-TS

A ZA-TS függesztett műtrágyaszóró 1400 l - 4200 l közötti nagyságú tartálytérfogattal kapható, és a legújabb TS szórószerkezettel rendelkezik. A TS szórószerkezettel akár 54 m munkaszélesség és kiváló határszórási kép érhető el, ezáltal az ISOBUS-os ZA-TS műtrágyaszóró a nagyteljesítményű műtrágyaszórók közé tartozik. A megbízható mérlegtechnika, az AutoTS és ClickTS pontos szóráshatároló rendszerek, valamint az innovatív ArgusTwin és WindControl technika és még sok...

» A precizitás világa - ZG-TS

Az új, 7 500 l vagy 10 000 l tartálytérfogatú ZG-TS 01 vontatott műtrágyaszóróval akár 54 m munkaszélességek és akár 30 km/h munkasebességek mellett még nagyobb területteljesítmények érhetők el. Az AutoTS integrált szóráshatároló rendszer és az akár 128 szakaszt lehetővé tevő GPS-Switch automatikus szakaszolás rendkívül precíz szórási eredményeket garantál. A ProfisPro online mérlegrendszer lehetővé teszi a kiszórási mennyiség folyamatos hozzáigazítását és az ArgusTwin...

» A precizitás világa - UF

Az AMAZONE a függesztett szántóföldi permetezőgépek mindkét sorozatát rendkívül könnyű profilszerkezetes kialakításban, az UF 01 modellt 900 és 1200 l térfogatú tartályokkal, az UF 02 modellt pedig rendkívül stabil, alacsony súlyú, 1600 l és 2 000 l térfogatú tartályokkal kínálja. Az UF 02 sorozat magas szintű kezelési kényelmével is kitűnik. A térfogt két, 1000 és 1500 l térfogatú FT fronttartállyal bővíthető.

» A precizitás világa - UX

A 4200 l, 5200 l és 6200 l tartálytérfogatú UX Super vontatott permetezők különösen a nagyon kényelmes kezelési elvükkel tűnnek ki. A Super-L2 szórókeret megnyerő jellemzője a 21 és 40 m közötti munkaszélesség és az első osztályú szórókeret-vezetés. Az UX Super vontatott permetező a nagy teljesítőképességű felszereltségi lehetőségeknek köszönhetően a legnagyobb ütőképesség mellett maximális teljesítőképességet biztosít.

» A precizitás világa - Pantera

A Pantera 4503 önjáró szántóföldi permetezőgép 4 500 l tartálytérfogattal rendelkezik, és a Super-L2-szórókerettel 21 m és 40 m közti munkaszélességben érhető el. A különböző Pantera, a Pantera-W és a Pantera-H futómű-típusoknak köszönhetően teljesíthetők a nyomtáv és a szabadmagasság által támasztott legkülönbözőbb követelmények.

» A precizitás világa - Catros

A Catros, Catros⁺, Catros-2 és a Catros-2TS rövidtárcsák ideálisak a sekély és intenzíven keverő talajműveléshez. Mivel rendkívül könnyen vontathatók, 3 m és 6 m közti munkaszélességeik mellett is magas menetsebességek elérésére képesek nagy területi teljesítmény mellett.

» A precizitás világa - Cenius

A 3 soros, 3–4 m munkaszélességű Cenius függesztett kultivátor sík tarlóhántásra vagy akár a termőréteg mélységében végzett talajlazításhoz. A 4 soros, 4 m és 8 m közti munkaszélességű Cenius 2TX vontatható kultivátor használható sík tarlóhántásra vagy akár a termőréteg mélységében végzett talajlazításhoz. Az integrált középső futómű a gépnek nem csak magas fokú fordulékonyságot biztosít az úton, de egyúttal szükség esetén lehetővé teszi az utánfutóhenger nélküli...

» A precizitás világa - Cayros

A Cayros M, XM, XMS, XS és XS pro függesztett váltva-forgató ekék 2 vasútól 6 vasú változatig érhetők el 50 és 380 LE közti teljesítményű traktorokhoz. Az összes Cayros eke szériában rendelkezik nyírócsapos kőbiztosítással és mechanikus, négy fokozatú munkaszélesség-szabályozással.

» A precizitás világa - Hektor

Az AMAZONE a Hektor gépével 6 – 8 ekevassal ellátott, 38 és 50 cm között mechanikusan állítható munkaszélességű, féligfüggesztett váltvaforgató ekét kínál. Az igényes alkalmazási feltételekhez megtervezett, valamint egyszerűen kezelhető és beállítható Hektor nagyfokú alkalmazási biztonságot nyújtó, robusztus eke.

» A precizitás világa - Cataya

A Cataya mechanikus ráépített vetőgép a KE forgóboronával, a KX/KG forgó lazítóval vagy a CombiDisc függesztett kompakt tárcsával kombinálva ideális gépet kínál a szántás utáni vetéshez és a mulcsvetéshez. A Cataya a 3 m-es és 4 m-es munkaszélességével és 650 l és 1 730 l közötti tartálytérfogatával különösen a precizitás és kényelem terén megnyerő.

» A precizitás világa - Cirrus

A Cirrus vontatott kombinált vetőgép egy pneumatikus vetőgép, amely kiváló minőségű munkát végez a szántás utáni vetés és a mulcsvetés terén. 3 – 6 méteres munkaszélességével és 3.000 – 3.600 literes tartálytérfogatával a Cirrus igazán ütőképes modell, amelynek Cirrus-C változata 4.000 liter űrtartalmú, kétkamrás nyomótartállyal van felszerelve.

» A precizitás világa - Primera DMC

Az AMAZONE az új vetőgép generációval – Primera DMC 3 m, 4,5 m, 6 m, 9 m vagy 12 m munkaszélességgel – kiváló gépet kínál kedvező költségű gyártási eljáráshoz nagy felületeken. Ez a sokoldalú nagy területteljesítményű vetőgép a megfelelően felszerelt csoroszlyaegységgel különösen alkalmas mulcs- és direktvetéshez, de az eke utáni vetéshez is.

» A precizitás világa - Precea

Az Agritechnica 2019 kiállításon az AMAZONE bemutatta az új Precea szemenkénti vetőgépet. Első lépésben a merev Precea 3000, valamint a teleszkópos Precea 4500-2 kerül bemutatásra. További fényponként az AMAZONE mostantól a Precea 3000-A ráépített szemenkénti vetőgépet is kínálja a QuickLink interfészhez.

» A precizitás világa - EDX

A szántás utáni, a mulcs- és a direktvetésben alkalmazott EDX vontatott szemenkénti vetőgép különösen megbízhatóságával és magas szintű kezelési komfortjával tűnik ki. A 6 m és 9m közti munkaszélességekkel és a 600 l és 800 l közti vetőmagtartály-térfogatokkal az akár 15 km/h munkasebességet elérő EDX rendkívül ütőképes.

AmaTron 4 – Manager 4 all

Miért ne lehetnének a terminálok is olyan intuitívak, mint a táblagépek vagy az okostelefonok? Az AMAZONE ezen gondolattól vezérelve fejlesztette ki a felhasználóbarát AmaTron 4 szoftvert, mely révén láthatóan gördülékenyebben bonyolítható le a munkafolyamat - nem csak az átgondolt gépkezelés, de a feladatkezelés optimalizálása miatt is.