Header

A talajműveléshez, vetéshez, műtrágyázáshoz és a növényvédelemhez az AMAZONE számos innovatív gépet kínál a lehető legmodernebb precíziós technikával. A „plusz” a precízió tekintetében azt jelenti, hogy a másik oldalon „kevesebb” szükséglet jelentkezik a műtrágyát, növényvédő szereket és vetőmagot illetően. Ezzel egyidejűleg további hozampotenciálok is jobban meríthetők. A befektetés gyors amortizációját lehetővé tevő gazdasági előnyökhöz tartozik még, hogy ezáltal a környezet is jobban kímélhető, és a járművezetőre is kisebb terhelés jut. Tudjon meg többet a jelen brosúrából, milyen új lehetőségeket kínálnak műtrágyaszóróink, növényvédelmi permetezőgépeink, talajművelő eszközeink, vetőgépeink és digitális fejlesztéseink már ma is a precíziós gazdaság keretében.

A tökéletes precíziós növényvédelem: AmaSelect

Célunk a növényvédelmi technológia folyamatos fejlesztése az innovációk révén. Sikerének kulcsa a rendkívül precíz technika alkalmazása.

» A precizitás világa - ZA-V

A ZA-V függesztett műtrágyaszóró 1400–4200 literes tartálytérfogatával és akár 30 km/órás munkasebességével igazán meggyőző eredményre képes. Kiemelkedő, maximum 390 kg/perces átbocsátási teljesítményével és akár 36 méteres munkaszélességével rendkívül nagy területteljesítményre képes.

» A precizitás világa - ZA-TS

A ZA-TS függesztett műtrágyaszóró 1400 l - 4200 l közötti nagyságú tartálytérfogattal kapható, és a legújabb TS szórószerkezettel rendelkezik. A TS szórószerkezettel akár 54 m munkaszélesség és kiváló határszórási kép érhető el, ezáltal az ISOBUS-os ZA-TS műtrágyaszóró a nagyteljesítményű műtrágyaszórók közé tartozik. A megbízható mérlegtechnika, az AutoTS és ClickTS pontos szóráshatároló rendszerek, valamint az innovatív ArgusTwin és WindControl technika és még sok...

» A precizitás világa - ZG-TS

Az új, 7 500 l vagy 10 000 l tartálytérfogatú ZG-TS 01 vontatott műtrágyaszóróval akár 54 m munkaszélességek és akár 30 km/h munkasebességek mellett még nagyobb területteljesítmények érhetők el. Az AutoTS integrált szóráshatároló rendszer és az akár 128 szakaszt lehetővé tevő GPS-Switch automatikus szakaszolás rendkívül precíz szórási eredményeket garantál. A ProfisPro online mérlegrendszer lehetővé teszi a kiszórási mennyiség folyamatos hozzáigazítását és az ArgusTwin...

» A precizitás világa - UF

Az AMAZONE a függesztett szántóföldi permetezőgépek mindkét sorozatát rendkívül könnyű profilszerkezetes kialakításban, az UF 01 modellt 900 és 1200 l térfogatú tartályokkal, az UF 02 modellt pedig rendkívül stabil, alacsony súlyú, 1600 l és 2 000 l térfogatú tartályokkal kínálja. Az UF 02 sorozat magas szintű kezelési kényelmével is kitűnik. A térfogt két, 1000 és 1500 l térfogatú FT fronttartállyal bővíthető.

» A precizitás világa - UX

A 4200 l, 5200 l és 6200 l tartálytérfogatú UX Super vontatott permetezők különösen a nagyon kényelmes kezelési elvükkel tűnnek ki. A Super-L2 szórókeret megnyerő jellemzője a 21 és 40 m közötti munkaszélesség és az első osztályú szórókeret-vezetés. Az UX Super vontatott permetező a nagy teljesítőképességű felszereltségi lehetőségeknek köszönhetően a legnagyobb ütőképesség mellett maximális teljesítőképességet biztosít.

» A precizitás világa - Pantera

A Pantera 4503 önjáró szántóföldi permetezőgép 4 500 l tartálytérfogattal rendelkezik, és a Super-L2-szórókerettel 21 m és 40 m közti munkaszélességben érhető el. A különböző Pantera, a Pantera-W és a Pantera-H futómű-típusoknak köszönhetően teljesíthetők a nyomtáv és a szabadmagasság által támasztott legkülönbözőbb követelmények.

» A precizitás világa - Catros

A Catros, Catros⁺, Catros-2 és a Catros-2TS rövidtárcsák ideálisak a sekély és intenzíven keverő talajműveléshez. Mivel rendkívül könnyen vontathatók, 3 m és 6 m közti munkaszélességeik mellett is magas menetsebességek elérésére képesek nagy területi teljesítmény mellett.

» A precizitás világa - Cenius

A 3 soros, 3–4 m munkaszélességű Cenius függesztett kultivátor sík tarlóhántásra vagy akár a termőréteg mélységében végzett talajlazításhoz. A 4 soros, 4 m és 8 m közti munkaszélességű Cenius 2TX vontatható kultivátor használható sík tarlóhántásra vagy akár a termőréteg mélységében végzett talajlazításhoz. Az integrált középső futómű a gépnek nem csak magas fokú fordulékonyságot biztosít az úton, de egyúttal szükség esetén lehetővé teszi az utánfutóhenger nélküli...

» A precizitás világa - Cayros

A Cayros M, XM, XMS, XS és XS pro függesztett váltva-forgató ekék 2 vasútól 6 vasú változatig érhetők el 50 és 380 LE közti teljesítményű traktorokhoz. Az összes Cayros eke szériában rendelkezik nyírócsapos kőbiztosítással és mechanikus, négy fokozatú munkaszélesség-szabályozással.

» A precizitás világa - Cataya

A Cataya mechanikus ráépített vetőgép a KE forgóboronával, a KX/KG forgó lazítóval vagy a CombiDisc függesztett kompakt tárcsával kombinálva ideális gépet kínál a szántás utáni vetéshez és a mulcsvetéshez. A Cataya a 3 m-es és 4 m-es munkaszélességével és 650 l és 1 730 l közötti tartálytérfogatával különösen a precizitás és kényelem terén megnyerő.

» A precizitás világa - Cirrus

A Cirrus vontatott kombinált vetőgép egy pneumatikus vetőgép, amely kiváló minőségű munkát végez a szántás utáni vetés és a mulcsvetés terén. 3 – 6 méteres munkaszélességével és 3.000 – 3.600 literes tartálytérfogatával a Cirrus igazán ütőképes modell, amelynek Cirrus-C változata 4.000 liter űrtartalmú, kétkamrás nyomótartállyal van felszerelve.

» A precizitás világa - Primera DMC

Az AMAZONE az új vetőgép generációval – Primera DMC 3 m, 4,5 m, 6 m, 9 m vagy 12 m munkaszélességgel – kiváló gépet kínál kedvező költségű gyártási eljáráshoz nagy felületeken. Ez a sokoldalú nagy területteljesítményű vetőgép a megfelelően felszerelt csoroszlyaegységgel különösen alkalmas mulcs- és direktvetéshez, de az eke utáni vetéshez is.

» A precizitás világa - Precea

Az Agritechnica 2019 kiállításon az AMAZONE bemutatta az új Precea szemenkénti vetőgépet. Első lépésben a merev Precea 3000, valamint a teleszkópos Precea 4500-2 kerül bemutatásra. További fényponként az AMAZONE mostantól a Precea 3000-A ráépített szemenkénti vetőgépet is kínálja a QuickLink interfészhez.

» A precizitás világa - EDX

A szántás utáni, a mulcs- és a direktvetésben alkalmazott EDX vontatott szemenkénti vetőgép különösen megbízhatóságával és magas szintű kezelési komfortjával tűnik ki. A 6 m és 9m közti munkaszélességekkel és a 600 l és 800 l közti vetőmagtartály-térfogatokkal az akár 15 km/h munkasebességet elérő EDX rendkívül ütőképes.

AmaTron 4 – Manager 4 all

Miért ne lehetnének a terminálok is olyan intuitívak, mint a táblagépek vagy az okostelefonok? Az AMAZONE ezen gondolattól vezérelve fejlesztette ki a felhasználóbarát AmaTron 4 szoftvert, mely révén láthatóan gördülékenyebben bonyolítható le a munkafolyamat - nem csak az átgondolt gépkezelés, de a feladatkezelés optimalizálása miatt is.