UF2002_FT_Fendt_d0_kw_4000_d1_praezison_200218_p122
Distance_control_UF_02_rdax_170x38.jpg

» Automatikus szórókeret-vezetés

A fúvóka és a kezelendő célterület közti kívánt távolság tökéletes betartása a 4 érzékelővel dolgozó DistanceControl plus automatikus szórókeret-vezetésnek köszönhetően.

dus

» DUS nyomókör-rendszer

A DUS nyomókör-rendszer gondoskodik az egyenletes permetlé-koncentrációról a permetezés elejétől a végéig minden egyes fúvókánál. Nem képződnek lerakódások, és nagy egyszerűen elvégezhető a permetlé-vezeték vízzel való átöblítése is.

Amaswitch1

» Automatikus 50 cm-es szakasz

Pontos kapcsolás a fordulóban és az ék alakú területeken a GPS-Switch automatikus szakaszolással és az AmaSwitch fúvókakapcsolással kombinálva. 

» Feltételektől függően kb. 5 - 10%-os növényvédőszer-megtakarítás érhető el 

UF02_handbediente_Armatur_d0_kw_P1142474_d2_190122_rdax_170x202.jpg
SmartCenter Standard csomaggal

» A SmartCenter beállítóközpont az UF 02 esetében

A gép teljes kezelése egyszerű, központi és logikus felépítésű, így megelőzhetők a beállítási hibák.

  • Az opcionális Komfort-csomag és a TwinTerminal lehetővé teszi a permetlé-körforgás távvezérelt és automatikus vezérlését. Ebbe beletartozik az automatikus töltésleállítás, az automatikus keverőmű-lekapcsolás, a visszamaradó mennyiségek biztonságos leürítése habképződés nélkül, végül pedig az automatikus tisztítás – nagyon egyszerű és hatékony.
  • A nagy teljesítményű, 60 l űrtartalmú keverő 150 l/min szívóteljesítménnyel garantálja a növényvédő szerek és a mikrotápanyagok biztonságos bekeverését.
  • Az intelligens ülőszelepes technikával rendelkező 7-utas nyomócsapnak köszönhetően a folyadék csak oda jut, ahol valóban szükség van rá.
uf_04_14_09.jpg

» FT fronttartály

Az FT fronttartállyal az UF függesztett szántóföldi permetezőgép térfogata igazán egyszerűen 1000 vagy 1500 literrel megnövelhető. Az opcionális FlowControl rendszernek és a kompakt kialakításnak köszönhetően a fronttartály ideális megoldás az UF kapacitásbővítésére. Bővebben...

AMAZONE Tökéletes szórókeret-helyzet

A repülőgép-kialakítású szórókeretek egyszerre rendkívül könnyűek és stabilak a hosszú élettartam érdekében. A szabadon lengő és többszörös csillapítású és rugózott szórókeret-felfüggesztés gondoskodik a szórókeret rendkívül nyugodt helyzetéről. Továbbá: Rendkívül szűk szállítási szélesség.

UF 02 függesztett szántóföldi permetezőgép

Az 1600 és 2000 literes tartállyal kapható UF 02 kompakt függesztett szántóföldi permetezőgép különösen kezelőbarát kialakításával tűnik ki. A 15-től 30 m-ig terjedő munkaszélességű Super-S2 szórókeret rendkívül ütőképessé teszi az UF 02 gépet. A függesztett szántóföldi permetezőgép tartálytérfogata az FT fronttartállyal kombinálva nagyon könnyen megnövelhető 1000 literrel.

UF 02 függesztett szántóföldi permetezőgép

A termékről itt talál további képeket.

További linkek

Itt találhat további információkat a növényvédelmi technológiáról

Hírek a növényvédelmi technológia világából

Újdonságok a növényvédelmi technológia világából

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.