Precea3000-AC_KG3001_Valtra_d0_kw_P4246081_d1_191017
SmartControl (1)

» SmartControl

A SmartControl maglesodró-beállítás szükség szerint automatikusan elvégzi a maglesodró utánállítását, így az minden időben optimálisan illeszkedik a vetőmaghoz, és megelőzhető a hiányok és a dupla vetések kialakulása.

S63_01

» ElectricDrive a részterület-specifikus munkához

A vetőmag-magelosztó elektromos hajtása magas fokú pontosságot biztosít. A vetőmag és a műtrágya kiszórási mennyisége alkalmazási térképek segítségével így könnyen a feltételekhez igazítható. Lehetőség van a gombnyomással elvégzett kényelmes kalibrálásra is.

S64_02_de

» PreTeC-kaparendszer

A duplatárcsás csoroszlya és a barázdaformázó kombinációja biztosítja a vetőmag pontos lerakását a tökéletesen megtisztított és már előtömörített vetőbarázdában. A magnyomó kerék a magot az optimális, nagyon jó talajzárással járó elhelyezéshez benyomja a vetéssorba, mielőtt a zárt vetéssort a tömörítőkerekek teljesen visszatömörítenék.

S68_03

» Precis műtrágya-adagolás

A Precis adagolórendszer révén a Precea egy precíz és megbízható műtrágya-adagolóval rendelkezik. A rendkívül kényelmes beállításhoz és kalibráláshoz elektromos hajtás áll rendelkezésre. A műtrágyát légáram továbbítja biztonságosan a FerTeC Twin műtrágyacsoroszlyához.
 

AMAZONE magelosztó – gyors és pontos

A túlnyomásos magelosztó biztosítja a különböző vetőmagok precíz elosztását akár 15 km/h menetsebességekig.

Precea 3000

Az Agritechnica kiállításon az AMAZONE bemutatja az új Precea szemenkénti vetőgépet. Első lépésben a merev Precea 3000, valamint a teleszkópos Precea 4500-2 kerül bemutatásra. További fényponként az AMAZONE mostantól a Precea 3000-A ráépített szemenkénti vetőgépet is kínálja a QuickLink interfészhez. A Precea szíve az új magadagoló, mely az ED és az EDX pozitív tulajdonságait kombinálja.

Precea 4500-2C Super

Az Agritechnica kiállításon az AMAZONE bemutatja az új Precea szemenkénti vetőgépet. Első lépésben a merev Precea 3000, valamint a teleszkópos Precea 4500-2 kerül bemutatásra. További fényponként az AMAZONE mostantól a Precea 3000-A ráépített szemenkénti vetőgépet is kínálja a QuickLink interfészhez. A Precea szíve az új magadagoló, mely az ED és az EDX pozitív tulajdonságait kombinálja. Így nagy, akár 15 km/h menetsebesség mellett is nagyon pontos magelosztás érhető el.

Precea galéria

A termékről itt talál további képeket.

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.