ZA-TS_Fendt_002b_d1_200217
FlowCheck-Sensor_d1_170823_rdax_170x96.jpg
ZA-TS-Hydro – hidraulikus szórótárcsa-hajtás az opcionális FlowCheck-el

» FlowCheck

A kifolyónyílások folyamatos felügyelete dugulás és üresjáratok tekintetében – biztosítja az egyenletes kijuttatást mindkét oldalon.

Scheibe_Detail.746_d2_181120_rdax_170x180.jpg
AutoTS – A bevezető lapátok átállítása a határszóráshoz

» AutoTS szóráshatároló rendszer

A tárcsaintegrált AutoTS szóráshatároló rendszerrel könnyen aktiválhatók a különböző határszóró eljárások közvetlenül a vezetőfülkéből, a terminálon keresztül. Az AutoTS a határterületeken lényegesen nagyobb hozamokat tesz lehetővé az eddigi szóráshatároló eljárásokkal szemben.

AuF-6_Wiegerahmen_001_d0_20121217_ohne_Linien_rdax_170x236.jpg

» Profis mérlegtechnika

A kiszórási mennyiség pontos ellenőrzése és vezérlése 200 Hz-es mérlegtechnikával és dőlésérzékelővel. Nincs szükség kalibrálásra. Adja meg a szórási mennyiséget, induljon el, és mindig tartsa tökéletesen ellenőrzés alatt a tartály töltésszintjét.

1) Horizontálisan tájolt húzómerevítő
2) Mérlegkeret 
3) Mérlegcellák

ZA-TS_Teilbreitenschaltung_5c_d2_181129_rdax_170x111.jpg

» DynamicSpread dinamikus szakaszolás

Az automatikusan működő szakaszkapcsolás akár 128 szakasszal, vese alakú szórásképpel nagyon pontos kapcsolást biztosít a fordulókban vagy ék alakú területeken. Eközben kívül fekvő szakaszok is megvezérelhetők. Bővebben ...

S82_01_de

» HeadlandControl

Optimális keresztirányú eloszlást biztosít a fordulóban. A műtrágyaszóró a fordulóban a normál munkaszélességen túl a szántóföld belső oldalát is megszórja. A műtrágyaszóró ezért a fordulóba éréskor
korábban kapcsolhat. A traktor optimális keresztirányú eloszlás esetén követheti a permetezőgép nyomát. Az eredmény: Egyenletesebb állományok a forduló mentén. Bővebben...

AMAZONE precizitás MA: ZA-TS függesztett műtrágyaszóró

AMAZONE ArgusTwin

A keresztirányú eloszlás folyamatos felügyelete és optimalizálása minden egyes szórótárcsánál összesen 14 radarérzékelő segítségével. A műtrágyák váltakozó tulajdonságainak hatása automatikusan kiegyenlítésre kerül, és pontos keresztirányú eloszlású szóráskép keletkezik.

AMAZONE WindControl

A drezdai Műszaki és Gazdasági Főiskolán (HTW Dresden) működő Prof. Dr. Karl Wild közreműködésével kifejlesztett WindControl révén a szélnek a szórásképre gyakorolt hatását egy szélérzékelő folyamatosan felügyeli és kiegyenlíti. Így nehéz szélfeltételek esetén is biztosítható az optimális szóráskép.

ZA-TS függesztett műtrágyaszóró

A TS szórószerkezet el van látva az új integrált, elektromechanikusan kezelhető AutoTS szóráshatároló rendszerrel: a normál szórásról határszórásra történő átkapcsoláshoz a rendszer másik szórólapátokat aktivál a szórótárcsán. Kitűnő határszórási kép tárcsacsere nélkül – a traktor vezetőfülkéjéből távirányítva – menet közben – megállás nélkül.

ZA-TS galéria

A termékről itt talál további képeket.

További linkek

Itt találhat további információkat a műtrágyaszórási technológiáról

Műtrágyaszórási technika - újdonságok

Újdonságok a műtrágyaszórási technika területéről

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.