Primera_Russland_9-12_dx_jg_DJI_0051_d1_200513

DMC9000-Super_001_d1_171002
» Rugalmas nyomótartály-rendszer direkt-, mulcs- és hagyományos vetéshez

A négy részre osztott 13 000 literes nyomótartály révén a Primera DMC esetében 9 m és 12 m munkaszélességben valósítható meg a sokrétű és rendkívül precíz vetés. Közben lehetőség van műtrágya kihordására a fiatal növények növekedésének segítéséhez vagy vetőmagok kiszórására egylövéses (single shoot) eljárással. Bővebben ...

Primera_DMC_6000-2C_elek_d0_lg_8519_d1_190109
» Precíz adagolás

Az elektromos adagolás és az adagolóhengerek széles választéka sokrétű és precíz vetést tesz lehetővé. A vetési mennyiség kényelmesen beállítható a traktor vezetőüléséből az ISOBUS terminálon keresztül. Bővebben ...

DMC_Schar_003a_d1_110823
» Az AMAZONE hegyes orrú csoroszlya® – 100 000-szer bizonyított!

A paralelogramma alakban egyenként felfüggesztett hegyes orrú csoroszlyák a vetőmag optimális és rendkívül pontos lehelyezését teszik lehetővé. Eközben akár 18 km/h sebességek mellett is nagyon egyenletes kelés érhető el. A szűk hegyes orrú csoroszlya a talaj kis mértékű mozgatásávala megnyitja a vetőbarázdát, és közben finomabb talajszerkezetet is készít.

A reflextárcsás kengyeles görgők gondoskodnak direkt- és mulcsvetés esetén a kitűnő mélységvezetésről és magtakarásról. Bővebben ...

1. Hegyes orrú csoroszlya
2. Kengyeles görgő

Primera_DMC_9000_005_d1_110912
» 4-soros csoroszlyaegység

Az ekevas-csoroszlyaegységek a hossztartón egymás mögött 4 sorban helyezkednek el, elegendően nagy távolságban egymástól ahhoz, hogy biztosítsák a tarlómaradványok akadálytalan áramlását.

IMG_4745_d1_190820
» Elérhető a Cart FDC 6000 folyékonytrágya-szóróval is

A Primera DMC vetőgéppel kombinálva különösen száraz gazdálkodást folytató helyszíneken lehetőség van egy FDC Fertiliser Delivery Cart használatára. Bővebben ...

GPS-Track

A GPS-Track párhuzamos nyomkövető rendszer rendkívül megkönnyíti a tájékozódást a táblán, elsősorban a zöld mezőkön vagy a művelőút-nyomvonalak nélküli területeken.
Virtuális fénysorral az állapotsorban
ISOBUS művelőút-kapcsolás
Különböző nyomkövető módok, pl. A-B vonal vagy kontúrvonal-követés
Az AmaPad 2 alapfelszereltségeként
Opcionálisan az AmaTron 4 terminálhoz

GPS-Maps&Doc

Az AMAZONE összes ISOBUS terminálja képes szériafelszereltségben a Task Controller segítségével mind a gépadatok, mind a helyspecifikus adatok begyűjtésére és eltárolására. Ugyanígy lehetőség van a táblaspecifikus gazdálkodásra is a shape- és ISO-XML-formátumú alkalmazási térképek feldolgozásával.
Feladatok egyszerű létrehozása, betöltése és végrehajtása
Kezdjen közvetlenül a munkával, és döntsön később, szükség van-e az adatok mentésére
Feladatok importálása és...

GPS-Switch

Ha a kezelendő terminál rendelkezik olyan Section Control funkcióval, mint pl. az AMAZONE GPS-Switch szakaszolás, a szakasz váltása automatikusan, a GPS pozíciótól függően történhet. Ha felveszünk egy területet, automata üzemmódban a vezető teljes mértékben a jármű kezelésére koncentrálhat, mivel ékekben és fordulókban a szakaszváltás automatikusan történik.


Az automatikus szakaszolás előnyei:
A vezető tehermentesítése
A pontosság növelése, még éjszaka és nagyobb...

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Primera DMC 12001-2C vontatott vetőgép

Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgép

További képek a Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgépről itt találhatók …

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.