Horsehopper_Weidemanagement_d0_kw_3379_d1_190314

Grasshopper felszerelhető kasza

Az AMAZONE Grasshopper felszerelhető kaszája magas színvonalú munkavégzésével és megbízható működésével mindenkit meggyőz. Az 1350 és 3500 l közötti tartálytérfogat, valamint az 1,35 és 2,10 m között munkaszélesség nagy területteljesítményt tesz lehetővé.

HorseHopper felszerelhető kasza

Az optimális legelőhasználathoz tisztára kell vágni a lólegelőkön található foltokat és bogáncsot. Ugyanakkor az ürüléket is el kell távolítani, hogy a legelő tiszta és jól használható maradhasson.

Profihopper 1250 SmartLine önjáró kaszálógép

Az AMAZONE a Profihopper 1250 SmartLine önjáró kaszálógéppel abszolút megbízható profi eszközt kínál. A Profihopper koncepció maximális teljesítőképességet nyújt, és a hihetetlenül kompakt és kényelmes kivitel azonnal meggyőz mindenkit.

Profihopper 1500 SmartLine önjáró kaszálógép

A 4WDi intelligens összkerékmeghajtással ellátott Profihopper 1500 SmartLine önjáró kaszálógép egy csúcsteljesítményű és maximális hatékonyságú professzionális gép. 10 km/h munkasebességének és 1,50 m-es fogásszélességnek köszönhetően óránként akár 15 000 m²-es terület lekaszálására is képes.

myAMAZONE a nagyobb teljesítményért

Regisztráljon a myAMAZONE digitális ügyfélportálra és igényelje meg a Profihopper önjáró kaszálógépéhez a 36 hónapos gyártói garanciát!

További linkek

Itt találhat további információkat a kommunális gépekről

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.